Sportief, behulpzaam, gastvrij

Algemeen nieuws

Alle trainingen op DUNO op maandag 11 december afgelast

Alle trainingen op DUNO op maandag 11 december 2017 zijn afgelast. Hoewel er op sneeuw nog wel gevoetbald kan worden op ons kunstgras, vindt het bestuur het gelet op de afgekondigde weerscode oranje van maandagmiddag onverantwoord om spelers en trainers te laten komen. DUNO is daarom deze maandag dicht.
 
Veel plezier met de sneeuw gewenst - dat dan weer wel.
 
Het bestuur
 
 
 

Kaarten voor Kerstbuffet: je hebt tot 16 december om slag te slaan

Ons grote DUNO Kerstbuffet komt er aan! Op zaterdag 23 december is het zover. Op die 23ste december beginnen we om 19.00 uur met een geweldig buffet. Onder anderen Dennis en Harry Barbier zullen zorgen voor een onvergetelijke diner. Van garnalen- of kipcocktail tot hertenbiefstuk in rode wijnsaus of varkenshaasmedaillons in pepersaus. Het is er allemaal. Met uiteraard een extra gang van stoofpeertjes tot gemengde groenten, met een grand dessert tot besluit. De kaartverkoop is inmiddels in volle gang, wees er snel bij!
 
Kaarten (10 euro per persoon) voor dat buffet zijn af te halen deze zaterdag 9 december vanaf 12.00 uur bij Jan Taal. Op donderdagavond vanaf 20.00 uur en zaterdag 16 december vanaf 12.00 uur. Op die 16de december sluit de verkoop van de kaarten. En echt, daarna niet meer verkrijgbaar, want we gaan inkopen en bestellen.
 

Lees meer...

Uit den Ouden Doosch: Juichen zo mooi ze vroeger alleen konden

De duizenden foto's die we van wijlen Daan de Ligt ontvingen bevatten geweldige stukjes geschiedenis van onze club. Van toen en nu, soms uit een grijs verleden. Zie hieronder de foto's uit het zwart-wit verleden van DUNO, met ook nog beeld van ons oude complex. Ja, ja - jeugd van nu: toen hadden we gras, waar je soms tot in je enkels in wegzakte. Of richting voorjaar de sleuven in het veld zag komen. Dat waren nog eens tijden... Met spelers die konden juichen zo mooi als dat je zelden meer ziet.
 
Wie overigens meer informatie heeft bij deze foto's, we ontvangen het graag via info@hsvduno.nl 
 

Lees meer...

DUNO in de winterstop: jeugd speelt onderling, selectie Maastricht

Met Sinterklaas nu echt op het hoogtepunt van feestelijkheden richten we onze blik op de komende winterperiode bij DUNO. Dat is een tijd vol activiteiten. Van DUNO Kerstbuffet tot Nieuwsjaarsfeest. Maar hoe zit het dan verder, met of zonder voetbal? 
 
De DUNO-zaterdag selectie gaat in elk geval op trainingskamp, op 12, 13 en 14 januari in Maastricht. Met op zaterdag de 13de oefenwedstrijden bij RKVV Keer - wie ken het niet... De DUNO-jeugd heeft van 18 december tot en met 7 januari winterstop. Op 30 december is er het jeugd-oliebollentoernooi.
 
Meer volgt, maar dan ben je voor nu even bijgepraat.
 

Lees meer...

Taart voor Die Haghe, met dank voor hulp aan DUNO-cursisten

Het zijn drukke tijden voor scheidsrechterscoördinator Nick van der Toorn bij DUNO. Niet alleen heeft hij de cursisten van de scheidsrechterscursus te begeleiden (samen met Piet Pop en Edwin Martijn), ook moet hij het wedstrijdschema zien rond te krijgen. Want met zoveel deelnemers aan de cursus zijn het ook heel wat wedstrijden. Zelfs zoveel dat we ze niet alleen op DUNO geregeld krijgen. Maar er is hulp: bij Die Haghe krijgt een aantal cursisten van DUNO onderdak om daar wedstrijden te fluiten. Voor die hulp bracht Nick van der Toorn afgelopen zaterdag een bedankje: een doos gebak met foto-afdruk van scheidsrechters. Dank aan Die Haghe dus, en Nick voor het regelwerk! 
 

Lees meer...

Jarige Erevoorzitter Rob Leenheer binnenkort onder het mes

Op deze zondag 3 december hebben we namens de club nog een felicitatie te doen. Niet elke dag is onze Erevoorzitter jarig en daarom een hartelijke felicitatie aan Rob Leenheer. Onze oud-voorzitter en Erevoorzitter heeft er weer een jaartje bij. Overigens moet Rob binnenkort onder het mes. Ook daarbij wensen we hem het allerbeste toe. Sterkte en gefeliciteerd dus, Rob!
 

Lees meer...

Op beide kunstgrasvelden DUNO gaan alle wedstrijden door

Vooral in de ochtend zijn buitenshuis veel wedstrijden afgekeurd. Maar gelukkig niet bij DUNO, waar het op beide kunstgrasvelden prima voetballen is. Alles gaat thuis door. Voor eventuele afkeuringen buitenshuis zie de betreffende clubsites. Veel plezier vandaag!
 
 
 

Dit zijn de favoriete teams van verhuisde Evert Steinvoort senior

Evert Steinvoort, senior welteverstaan, is onlangs terugverhuisd naar het oosten des lands. Daarmee verdwijnt een oud-trainer van de DUNO-jeugd en -senioren iets meer uit ons gezichtsveld, ook iemand die in de afgelopen recente periode de club met raad en raad terzijde heeft gestaan.

Het leek de webredactie wel zo bijzonder om Evert te vragen zijn favoriete DUNO-team samen te stellen. Het heeft geleidt tot twee opstellingen, een uit zijn seniorentijd en een uit zijn jeugdperiode. Evert was gedurende drie periodes verbonden aan DUNO als trainer, hoofd jeugdopleiding en technisch adviseur.

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
Free-Kick
ING
Fröling's
Malaika Kids
M.C. Verhoef
't Telecomhuys

Twitter @hsvduno

za 16 dec 16:11 HsvDunoHsvDuno: Afgelopen DUNO 1 wint met 4-1 van @VCS_Den_Haag 23 hours ago from Twitter for Android
za 16 dec 15:41 HsvDunoHsvDuno: 59ste minuut 4-1 door Brian Bloemink bij DUNO 1 tegen @VCS_Den_Haag 23 hours ago from Twitter for Android
za 16 dec 15:11 HsvDunoHsvDuno: Rust bij DUNO 1 tegen @VCS_Den_Haag in 3-1. 24 hours ago from Twitter for Android
za 16 dec 14:50 HsvDunoHsvDuno: 24ste minuut Mehmet Celibi 2-1 bij DUNO 1 tegen @VCS_Den_Haag 1 day ago from Twitter for Android
za 16 dec 14:29 HsvDunoHsvDuno: 3e minuut bij DUNO 1 tegen @VCS_Den_Haag 2-0 door Rodion Pont. 1 day ago from Twitter for Android
za 16 dec 14:26 HsvDunoHsvDuno: 1ste minuut 1-0 bij DUNO 1 tegen @VCS_Den_Haag dankzij Rodion Pont. 1 day ago from Twitter for Android
vr 15 dec 6:57 HsvDunoHsvDuno: RT @DTpersfoto: Oud Hollandsport voetballer Jan Teske en @SVC_08 sponsor Henk Groen kregen vanm in @VanStockum1833 uit handen van auteur Ro… 2 days ago from Twitter for Android

Agenda

Geen gebeurtenissen gevonden

Verjaardagen

Advertentie

Advertentie