Sportief, behulpzaam, gastvrij

Algemeen nieuws

BIERFEST zaterdag 21 oktober, echte Duitse pullen, aangepaste prijzen

Je weet het nu wel: DUNO houdt een OKTOBERFEST! Op zaterdag 21 oktober is het zover. Geheel in stijl met Bratwurst, Bierpong en onder meer Photobooth. De organisatie is in handen van Marscha de Bruin, Ramona Lucassen, Ramsay van Rhijn en de spelersraad van de ZaMi-selectie. Waarmee senioren en DUNO-Vrouwen elkaar mooi hebben gevonden. (lees hieronder verder)

 

Lees meer...

Zeven DUNO'ers van start bij Quick in cursus clubscheidsrechter

Zeven DUNO-clubscheidsrechters en drie begeleiders zijn samen met andere cursisten vrijdagavond 13 oktober begonnen met een cursus clubscheidsrechter van de KNVB. Dat gebeurde bij Quick, dat zich bijzonder gastvrij toonde. Onder leiding van docente Bianca van der Ree gaan de DUNO'ers zich de komende maanden, vooral door praktijklessen, verder bekwamen in het fluiten. Voor de een in het een primeur, de ander gaat op herhaling. In januari volgt, voor alle deelnemers naar we hopen, de diploma-uitreiking. Onder de cursisten Olav, Calvin, Marten, Sanne, Patrick, Ramsay en Henk. Begeleiders vanuit DUNO zijn Piet, Nick en Edwin. Succes gewenstr allemaal.
 
 

Lees meer...

Ook DUNO zegt dankjewel tegen scheidsrechters

Ook dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is begonnen op 7 oktober en duurt tot en met zondag 15 oktober. Afgelopen weekeinde al ontvingen scheidsrechters op DUNO een presentje en voor wie dat nog niet in ontvangst mocht nemen: ook komende zaterdag en zondag is dat het geval.

 

Lees meer...

DUNO wordt officieel erkend leerbedrijf

DUNO is hard op weg een officieel erkend leerbedrijf te worden. Daarmee kunnen leerlingen van diverse opleidingen hun stage bij onze club volgen. zij krijgen van DUNO begeleiding van hun stage. Onder leiding van bestuurslid Stephan Mulder (foto) worden de laatste formele zaken hiervoor geregeld.
 
 
DUNO wordt daarmee zeker niet de eerste club die een erkend leerbedrijf is. "Maar het is voor ons wel een mooie stap," aldus Stephan, die de eerste stagiair al heeft kunnen inzetten. "Op die manier versterken we de club extra en bovendien past het mooi in onze maatschappelijke doelstellingen. Echt weer een stap vooruit."
 
 
 
 

Goedkope kaartjes OKTOBERFEST nog tot 15 oktober, op = op

Het gaat als een speer, dus mis je toegangsbewijs niet! Zeker niet als je je kaartje voor het gereduceerde tarief van vijf euro wilt kopen. Op = op!
 

Want DUNO houdt een OKTOBERFEST! Op zaterdag 21 oktober is het zover. Geheel in stijl met Bratwurst, Bierpong en onder meer Photobooth. De organisatie is in handen van Marscha de Bruin, Ramona Lucassen, Ramsay van Rhijn en de spelersraad van de ZaMi-selectie. Waarmee senioren en DUNO-Vrouwen elkaar mooi hebben gevonden.

 

Lees meer...

Tien DUNO'ers nemen deel aan cursus clubscheidsrechter

DUNO krijgt flink meer opgeleide scheidsrechters. Vanaf donderdag 5 oktober, wanneer de begeleiders van de cursisten worden geïnformeerd, gaan zeven DUNO-clubscheidsrechters op cursus. Daarna komen ze als nog-beter terug op de DUNO-velden. Met dank ook aan de drie begeleiders, die er de komende tijd voor gaan zorgen dat de cursusavonden en wedstrijden extra goed worden begeleid. Met z'n tienen de komende tijd aan de slag, een mooi team!
 
De scheidsrechterscursus wordt door de KNVB geleid en het nabijgelegen Quick is gastheer. We wensen Olav, Calvin, Marten, Ramsay, Patrick, Sanne, Henk, Nick, Edwin en Piet de komende maanden met elkaar een goede tijd. In januari hopen scheidsrechters en begeleiders met elkaar de finish te halen.
 
Het bestuur

Lees meer...

Dag voordat we 94 jaar worden is ALV: donderdag 23 november

Een dag voor onze 94ste verjaardag houdt DUNO de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Dat is op donderdag 23 november om 20.30 uur, een dag later zijn we jarig. We melden het maar vast. Op deze avond geen oefenvoetbal, de trainingen eindigen om 20.00 uur. En dat allemaal om eenmaal per jaar met z'n allen stil te staan bij wat onze club bindt. Het bestuur legt verantwoording af over het gevoerde beleid en ook stellen we de begroting voor het komend seizoen vast. Alle leden van harte welkom, zo ook ouders van alle jeugdleden en spelers vanaf 16 jaar. Tijdens de ALV staan we ook stil bij de jubilarissen en bijzondere leden.

Lees meer...

Gehackt en wel, maar: Elian Nobel is vandaag ook jarig!

Elian Nobel, een van onze talentvolle jeugdspelers, is vandaag - 3 oktober - jarig. Hij wordt 14 jaar alweer. Van harte! Dan zul je je afvragen: we hebben bijna 600 leden, waarom vandaag een aparte felicitatie aan Elian? Dan kun je elke dag wel een stukje tikken.
 
Omdat Elian gehackt is. Nou ja - door onverklaarbare oorzaak verschijnt Elians naam niet in het overzicht van verjaardagen, rechtsonder op onze site. Waar je dus elke dag kunt lezen welk DUNO-lid jarig is. Dat zit zo: die informatie wordt sinds dit seizoen automatisch gegenereerd uit het administratiesysteem Sportlink, dat we met de KNVB delen. Dankzij techneuten aan de achterkant van onze site hebben we dat mooi kunnen lnken.
 
En bij vrijwel iedereen gaat dat goed (en weten we via dat systeem en dus de DUNO-site dat Timo Charite en Hans Lamens vandaag ook jarig zijn...), maar bij Elian dus niet. We zoeken het uit, maar voor vandaag dachten we: we doen het voor Elian gewoon speciaal. Gehackt en wel, en toch op de site! Van harte!
 
 
 
 

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
Fröling's
VoetCentraal
Malaika Kids
TB Keukens
RW Repair B.V.
RGN Calimiteiten

Twitter @hsvduno

za 21 okt 17:11 celeritas1907celeritas1907: @HVH_Twit @HsvDuno Ons ook. Kan je een factuurtje mailen ? Dan kan dat in de boekhouding Rob 19 hours ago from Twitter for iPhone in reply to HVH_Twit
za 21 okt 16:29 HsvDunoHsvDuno: Wedstrijd uitgespeeld, DUNO 1 wint met 1-3 bij @GSCESDO 19 hours ago from Twitter for Android
za 21 okt 15:22 HsvDunoHsvDuno: Rust bij @GSCESDO tegen DUNO 1 1-3. 20 hours ago from Twitter for Android
za 21 okt 15:19 HsvDunoHsvDuno: 1-3 bij @GSCESDO 1 tegen DUNO 1 in 43ste minuut. 20 hours ago from Twitter for Android
za 21 okt 15:16 HsvDunoHsvDuno: Brian Bloemink zet DUNO 1 in 40ste minuut op 0-3 voorsprong bij @GSCESDO 21 hours ago from Twitter for Android
za 21 okt 14:38 HsvDunoHsvDuno: Mooie 2-0 winst JO17-1 op @svDieHaghe 21 hours ago from Twitter for Android
za 21 okt 14:38 HsvDunoHsvDuno: DUNO 1 op vroege voorsprong bij @GSCESDO Jop Imhann in derde minuut 0-1 voor DUNO. 21 hours ago from Twitter for Android
za 21 okt 9:24 HsvDunoHsvDuno: #Matchday ! DUNO 1 bij @GSCESDO om 14.30 uur. #succes 1 day ago from Twitter for Android
wo 18 okt 8:40 HsvDunoHsvDuno: De DUNO Vrouwen spelen vanavond een oefenwedstrijd tegen @vvLyra Vrouwen 1. Aanvang wedstrijd is 20:15 uur. Succes! ⚽️ 4 days ago from Twitter for iPhone
di 17 okt 22:07 CleanAirNldCleanAirNld: @HsvDuno Dat klinkt uitstekend! Als het besluit erdoor is, horen wij het graag! 4 days ago from Twitter Web Client in reply to HsvDuno

Agenda

Geen gebeurtenissen gevonden

Verjaardagen

Advertentie

Advertentie