Sportief, behulpzaam, gastvrij

Algemeen nieuws

Hoogvliet maakt van voetbalplaatjesalbum een kunstwerk

Ze zijn binnen! De Hoogvliet-voetbalalbums met daarop een afbeelding van de DUNO'er voor wie het boekje is bestemd. Het is een fraaie gids geworden, een waar kunstwerk, waarin je de komende weken de DUNO voetbalplaatjes kunt plakken. Via leiders, aanvoerders en commissieleden worden de albums verdeeld.

 

Je weet het nog? Het gaat om de spaaractie om voetbalplaatjes van de Hoogvliet-vestiging aan de Leyweg 709 te bemachtigen. Vanaf woensdag 21 maart is het zover! Gedurende zes weken krijg je bij iedere tien euro aan boodschappen een setje met voetbalplaatjes van echte DUNO'ers. Ook zijn er elke week diverse actieproducten waar je extra plaatjes bij krijgt. Binnenkort komen in deze Hoogvliet materialen te hangen van DUNO.

 

Hoogvliet heeft berekend, op basis van eerdere voetbalplaatjes-acties, dat als je eenmaal per week grote boodschappen haalt en nog een keertje per week versboodschappen doet, je voldoende hebt om in zes weken je album vol te hebben. Lukt het toch niet: er komt tegen het einde van de actie ook een ruilbeurs om je laatste plaatjes te bemachtigen.

 

We houden je op de hoogte!

 

LEES OOK: Win een professioneel videoverslag

 

Lees meer...

Thuiswedstrijden zaterdag 17 maart thuis gaan door (niet E, F)

Er kan op DUNO gewoon worden gevoetbald op zaterdag 17 maart. Hoewel het vriest en de kunstgrasvelden enigszins wit zijn gekleurd, is alles goed zichtbaar en bespeelbaar. De KNVB in West II heeft zaterdagochtend laten weten verder niet over te gaan tot een algehele afkeuring van een categorie (A of B). DUNO 1 speelt om 14.30 uur thuis de topper tegen SV Erasmus.
 
Eerder keurde de KNVB al het voetbal tot Onder 11 jaar af (E- en F-categorie). LEES OOK: KNVB keurt voetbal Onder 11 jaar af.

Lees meer...

KNVB: In elk geval geen voetbal teams tot en met Onder 11 jaar

De KNVB in ons district heeft voor zaterdag al het voetbal afgelast in de leeftijdscategorieën tot en met Onder 11 jaar (de vroegere E- en F-categorie). De voetbalbond laat weten: "Dit is besloten vanwege de verwachte kou in combinatie met de wind. Gezamenlijk leidt dit tot dermate lage gevoelstemperaturen dat het met name voor de jongste pupillen niet gewenst is om te moeten voetballen.
 

Voor het zaterdagvoetbal van de leeftijdscategorieën Onder12 en ouder (D-klasse en ouder) wordt voor zowel de categorie A als B zaterdagochtend uiterlijk 8.30 uur een besluit genomen. Hierdoor kan er een goede inschatting gemaakt worden, mede aan de hand van de te verwachten sneeuw.

 

Een eventueel besluit tot afgelasting wordt via de gebruikelijke kanalen als KNVB.nl, Teletekst en social media zo spoedig mogelijk gecommuniceerd."

 

Uiteraard houden we je ook via deze website op de hoogte.

 

Lees meer...

Uit den Ouden Doosch: Godenzonen uit een niet zo ver verleden

Soms kom je in je zoektocht naar historische foto's tegen waar het geluk direct van afspringt. Zoals deze dus. Gemaakt tijdens een onderling toernooi op DUNO, spelers in het witte tenue van AD Sportwereld gehuld. We herkennen onder anderen Rene Beuker, Fred de Jong, Gurby Bulo, Leon Buis, Dennis Batten, Henk Ruijl, Rick Buis, Patrick Schilte en Richard Luijk. Dat waren nog eens voetballers... Meer historische DUNO-foto's zien? Kijk hier. Zelf een foto die we absoluut moeten laten zien? Mail aan info@hsvduno.nl
 

Lees meer...

DUNO krijgt nieuwe tafels, huidige exemplaren in de aanbieding

We gaan weer vernieuwen binnen DUNO en het is mooi dat dit kan. Er komen nieuwe tafels in de huiskamer - gelijkend op de we nu hebben maar met andere afmetingen. DUNO beschikt dus binnenkort over nieuwe tafels en daarom kunnen we er twaalf als op deze afbeelding te zien is in de aanbieding doen. Ook hebben we twee ronde tafels over, met stevige ijzeren poot eronder. Wie interesse heeft kan zich melden bij Alphons Pije, 06 54 67 77 51.

Lees meer...

Uit den Ouden Doosch: Hoed af voor oprichters Nieuwenhuijsen

We hebben je onlangs al bijgepraat over de fraaie nieuwe fotowand op DUNO. Met nostalgische foto's die een mooie herinnering vormen aan het heden en verleden van DUNO. 
 
 
Onder die foto's ook de twee portretten van de heren die DUNO groot maakten: oprichter P.M. Nieuwenhuijsen senior (1872-1942, boven) en zijn zoon Piet Nieuwenhuijsen (1907-1988).
 
Naar eerstgenoemde was jarenlang een wisselbeker vernoemd op ons internationale jeugdtoernooi. Daaronder de foto van Piet Nieuwenhuijsen junior, hier gefotografeerd met een beetje schmink en een opgeplakt snorretje: hij speelde in een klucht speciaal gemaakt en opgevoerd voor het 30-jarig bestaan van DUNO. Beiden hebben DUNO gemaakt tot de club die we zijn geworden. Daarom ook hangen zij op de fotowand.

Wij nemen vandaag onze hoed voor hen af.

 

Lees meer...

Bekende gezichten op historische fotowanden DUNO-huiskamer

We hebben het sinds de nieuwbouw in 2007 een feit werd natuurlijk gehoord en gezegd tegen elkaar: mooi nieuw gebouw, dat Haagsche Dynamiek. Maar waar is de voetbaluitstraling in de huiskamer? De afgelopen jaren hebben we steeds een poging gedaan en bijvoorbeeld in het sponsorhome is het al prima gelukt. En nu: ook in de huiskamer gaat het de goede kant op. Er is geverfd en op die verf... hangen dankzij de inzet van onder anderen Koos Baptiste, Alphons Pije en Maarten Speets nu prachtige, historische DUNO-foto's. Ook wordt ons verleden in tekst toegelicht. Het is zeker niet de laatste stap die we zetten, maar voor nu al wel mooi te benoemen. We mogen trots zijn op ons verleden, sinds 24 november 1923, en gaan met de fotowanden in de huiskamer nog beter op weg naar 100 jaar DUNO in 2023! Heb jij trouwens nog foto's die jij in de huiskamer ook getoond zou willen hebben? Mail aan alphonspije@ziggo.nl

Lees meer...

DUNO krijgt moderne, comfortabele nieuwe lift voor meer personen

DUNO krijgt een spiksplinternieuwe lift. Het huidige exemplaar is, zoals we weten, kwetsbaar voor uitval en sinds de bouw eigenlijk alleen berekend op heel beperkt personen- en goederenvervoer. De nieuwe lift wordt geheel en al volwaaardig, zoals in flats en op andere plekken. Ook de nieuwe lift zal alleen kunnen worden gebruikt door het hanteren van een sleutel. Maar zeker is dat er meer mensen tegelijkertijd in kunnen en de voorzieningen optimaal worden.
 
De nieuwe lift komt tot stand dankzij hulp van huisbaas Staedion en de gemeente Den Haag. Het is niet alleen goed nieuws voor alle DUNO'ers die slecht ter been zijn of kinderwagens naar boven willen krijgen, ook voor horeca-kanjer Arie Taal is het prettig dat de nieuwe lift aan alle moderne eisen voldoet en meer capaciteit toestaat. Tevens is het nieuwe exemplaar voor iedereen die als gast van DUNO als Buurthuis van de Toekomst welkom is. De werkzaamheden worden in de eerste week van mei uitgevoerd.

Lees meer...

Nog meer bridgers naar DUNO: City Bridge Club woensdagavond

DUNO is opnieuw een bridgeclub rijker. Hadden we op de dinsdagavond al bridgeclub NBC, op de woensdagavond is er nu de CBC: De City Bridge Club. Hieronder stelt de club zich voor.
 
De CITY BRIDGE CLUB werd opgericht in 1985 en is voortgekomen uit één van de bekende AVRO Televisie Bridge cursussen. CBC telt rond de 100 leden en is aangesloten bij de Nederlandse Bridgebond.

Lees meer...

DUNO-TV: Heldenrol doelman Jeffrey van Vliet blijft onbeloond

Je hoopt natuurlijk elke strafschoppen-serie te winnen. Dat lukte DUNO 1 dinsdagavond 6 maart in de strijd van het Haaglanden Voetbal Toernooi tegen VELO net niet. Wij misten er drie, zij twee... Er was wel een ijzersterke rol weggelegd voor DUNO-doelman Jeffrey van Vliet. Daarom toch maar even kijken naar bijgaande video op DUNO-TV.
 

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Fröling's
't Telecomhuys
RW Repair B.V.
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
ING

Twitter @hsvduno

vr 23 mrt 8:27 piewie1971piewie1971: @HsvDuno @Hoogvlietsuper Mooi met al de rassers er bij. 1 day ago from Twitter for Android in reply to HsvDuno
do 22 mrt 9:50 HoogvlietsuperHoogvlietsuper: RT @HsvDuno: Op naar een donderdagse DUNO-avond waar we over veel kunnen spreken. Zoals over verrassende verkiezingen en weer een mooie nad… 2 days ago from Hootsuite

Agenda

mrt
24

za 24 mrt 14:30 - 16:30
Competitie: DUNO 1 - GSC Esdo 1

mrt
31

za 31 mrt 15:00 - 17:00
Competitie: Wanica Star 1 - DUNO 1

Verjaardagen

Advertentie

Advertentie