Sportief, behulpzaam, gastvrij

Gehackt en wel, maar: Elian Nobel is vandaag ook jarig!

Elian Nobel, een van onze talentvolle jeugdspelers, is vandaag - 3 oktober - jarig. Hij wordt 14 jaar alweer. Van harte! Dan zul je je afvragen: we hebben bijna 600 leden, waarom vandaag een aparte felicitatie aan Elian? Dan kun je elke dag wel een stukje tikken.
 
Omdat Elian gehackt is. Nou ja - door onverklaarbare oorzaak verschijnt Elians naam niet in het overzicht van verjaardagen, rechtsonder op onze site. Waar je dus elke dag kunt lezen welk DUNO-lid jarig is. Dat zit zo: die informatie wordt sinds dit seizoen automatisch gegenereerd uit het administratiesysteem Sportlink, dat we met de KNVB delen. Dankzij techneuten aan de achterkant van onze site hebben we dat mooi kunnen lnken.
 
En bij vrijwel iedereen gaat dat goed (en weten we via dat systeem en dus de DUNO-site dat Timo Charite en Hans Lamens vandaag ook jarig zijn...), maar bij Elian dus niet. We zoeken het uit, maar voor vandaag dachten we: we doen het voor Elian gewoon speciaal. Gehackt en wel, en toch op de site! Van harte!
 
 
 
 

Reacties  

+1 # dbankeman 03-10-2017 12:23
elian van harte gefeliciteerd
Antwoorden | Melden aan beheerder

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
VoetCentraal
RW Repair B.V.
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
Sollicitatie.nl
ING
R.A. von Oven & Zonen

Advertentie

Advertentie