Sportief, behulpzaam, gastvrij

Oktoberfest en Kerstdiner-dansant stap voor stap dichterbij

DUNO houdt twee feesten die in jouw agenda niet mogen ontbreken: allereerst is op zaterdag 21 oktober het OKTOBERFEST. Geheel in stijl met Bratwurst, Bierpong en onder meer Photobooth. En dan niet te vergeten het KERSTDINER-DANSANT op zaterdagavond 23 december. Hieronder lees je er meer over.

DUNO houdt een OKTOBERFEST! Op zaterdag 21 oktober is het zover. De organisatie is in handen van Marscha de Bruin, Ramona Lucassen, Ramsay van Rhijn en de spelersraad van de ZaMi-selectie. Waarmee senioren en DUNO-Vrouwen elkaar mooi hebben gevonden.

 

Het feest begint om 20.30 uur en eindigt om 01.00 uur. Kaarten zijn tot en met 15 oktober verkrijgbaar voor 5 euro per stuk, daarna 7.50 euro. Aan de deur op de avond zelf 10 euro. Te koop bij Ramsay, Jeffrey, Joury, Ramona en Marscha. Toegang vanaf 18 jaar. De dresscode: Doe je best, er zit een leuke prijs aan vast voor wie het best is verkleed.

 

Alles bij elkaar een prachtig feest, het eerste echte DUNO OKTOBERFEST. 

 

En dan gaan we daarna op weg naar het speciale KERSTDINER-DANSANT op zaterdag 23 december aanstaande.  Schrijf vast in je agenda: op zaterdagavond 23 december is er een groots kerstdiner-dansant voor DUNO-leden, ouders van DUNO-leden, sponsors, vrijwilligers en DUNO-vrienden (m/v). Alle informatie volgt nog, ook over hoe je aan de nu al felbegeerde kaarten kunt komen en voor wie ze zijn bestemd. Zeker is dat we voor een heerlijk luxueus Kerstbuffet gaan zorgen, met alles erop en eraan - en dat we ook leuke muziek, voor ieder wat wils, regelen.

23 december dus, KERSTDINER-DANSANT op DUNO.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
VoetCentraal
RW Repair B.V.
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
Sollicitatie.nl
ING
R.A. von Oven & Zonen

Advertentie

Advertentie