Sportief, behulpzaam, gastvrij

Veluws Wild op het menu bij DUNO op vrijdag 17 november

De Maaltijd Express verzorgt tien keer per jaar een thema-avond op DUNO. Na de Haring- en Mosselparty organiseert de exclusieve maaltijdbereider die Haagsche Dynamiek als basis heeft nu het “Veluws wild thema”. Deze heerlijke avond zal worden gehouden op vrijdag 17 november 2017.  De inloop is vanaf 17.00 uur en het diner start rond 18.00 uur.

 

Het diner bestaat uit drie gangen: Het voorgerecht bestaat uit Barneveldse kippensoep, het hoofdgerecht bestaat uit ree hachee met kastanje puree en gemengde groenten, het nagerecht bestaat uit chocolade cup cake met advocaat en boeren jongens. De prijs voor al dit lekker bedraagt slechts € 11,95. Senioren met een ooievaarspas krijgen € 2,20 korting per persoon.

 

Reevlees

Reevlees, zo stelt de Maaltijdexpress, behoort tot het meest edele wild, ree mag men niet verwarren met hert. Ree is kleiner van stuk dan het hert en het vlees is fijner, malser en zachter van structuur en kan op vele manieren bereid worden. Dit vlees is uitermate geschikt om met wilde bessen te serveren.

 

Graag inschrijven vóór 15 november a.s. via mail: info@demaaltijdexpress.nl of door de onderstaande antwoordstrook in de brievenbus te doen van DUNO buiten bij ons pand.

 

Kerstdiner

Vrijdag 16 december is er het traditioneel goed bezochte en gezellig kerstdiner, u kunt zich ook hiervoor al aanmelden via de website, e-mail adres of onderstaand telefoonnummer. Voor verdere informatie telefoonnummer: 06-51812312 of 070-8883943 (tussen 10.00 en 15.00 uur).

 

Namens het team nodig ik u uit,


Henk Tramper


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja, wij komen met …. aantal personen naar “Veluws wild thema”

Wilt u misschien vegetarisch eten? Ja/Nee. Aantal personen….


Naam:…………………………………………………………………………………………………………………………………………………


Adres:…………………………………………………………………………………………………………………………………………………


Telefoonnummer:……………………………………………………………………….………………………………………………………


E-mail: …………………………………………………………………………………………………………………………………………………


Gegevens:
Internet: www.demaaltijdexpress.nl
E-mail: bestel@demaaltijdexpress.nl
Telefoonnummer: 06-51812312 – tussen 10.00 uur en 15.00 uur

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Free-Kick
VoetCentraal
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Malaika Kids
M.C. Verhoef
't Telecomhuys

Advertentie

Advertentie