Sportief, behulpzaam, gastvrij

Drie jonge ambitieuze DUNO-scheidsrechters actief bij Die Haghe

Er ontstaan binnen het voetbal toch soms mooie vormen van samenwerking. Zo fluiten drie jonge DUNO'ers komende zaterdag 18 november maar liefst vier wedstrijden bij collega-club Die Haghe. Dat zit zo.
 
Acht DUNO'ers nemen, voor herhaling of voor het eerst, deel aan de cursus clubscheidsrechter van de KNVB. Naast de al wat oudere Sanne, Patrick, Ramsay en Henk gaat het om vier jonge DUNO'ers die ambitieus genoeg zijn om hun diploma clubscheidsrechter te gaan behalen: Yassir, Olav, Calvin en Marten. Drie van die laatstgenoemde vier, namelijk Olav, Calvin en Marten, zijn vanwege die cursus komend weekeinde op Ockenburgh actief. Zo kunnen ze hun voor de cursus benodigde wedstrijden mooi halen.
 
Een bijzondere wijze van samenwerken, met dank ook aan Die Haghe voor de geboden ruimte. Alle scheidsrechters succes gewenst, ook de komende weken bij het vervolgen van de cursus, die dan weer bij Quick wordt gehouden. Docente bij de cursus is KNVB-scheidsrechter Bianca van der Ree.
 
 
actievejeugdcalvinmulder
Calvin
 
actievejeugdolavruijl
Olav
 
actievejeugdmartenhof
Marten
 
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
Malaika Kids
VoetCentraal
R.A. von Oven & Zonen
M.C. Verhoef
't Telecomhuys
Free-Kick

Twitter @hsvduno

do 22 feb 6:28 HsvDunoHsvDuno: DUNO Vrouwen 1 wint oefenwedstrijd tegen @VELOVoetbal met 3-1. 1-0 Debby rust 1-1 na rust Anouk 2-1 Debby 3-1. 2 hours ago from Twitter for Android
wo 21 feb 11:54 MarsGameEventsMarsGameEvents: @HsvDuno Hebben jullie de hardware al geregeld? 20 hours ago from Twitter for iPhone in reply to HsvDuno

Agenda

mrt
10

za 10 mrt 14:30 - 16:30
Competitie: Celeritas - DUNO 1

mrt
17

za 17 mrt 14:15 - 16:30
Competitie: DUNO 1 - Erasmus

Verjaardagen

Advertentie

Advertentie