Sportief, behulpzaam, gastvrij

Over voetbalplaatjes, portretrecht en de kans er van af te zien

Zowat alle ruim 550 DUNO'ers zijn op de foto gegaan en verschijnen begin volgend jaar als voetbalplaatje in een fotoalbum. De fotoshoots voor de actie van Hoogvliet Supermarkten liepen gesmeerd. Nu kunnen we ons nog voorstellen dat ook al ben je op de foto gegaan, je toch liever niet op dat plaatje staat straks. Als dat zo is, lees dan onderstaande tekst.
 
Beste DUNO-lid, ouder(s)/verzorger(s),

Je bent gefotografeerd voor de DUNO-sportplaatjesactie in samenwerking met Hoogvliet. De foto die gemaakt wordt, zal worden gebruikt voor de unieke plaatjesactie en ook eventueel voor de DUNO-website. Door jezelf te laten fotograferen, doe je voor deze actie afstand van je portretrecht en geef je dus toestemming om de foto te laten gebruiken voor deze plaatjesactie c.q. de website.
 
Ben jij (of eventueel je ouders) toch nog van mening dat jouw foto niet opgenomen moet worden in de plaatjesserie van onze club (of kan verschijnen op de site), dan dien je dit binnen 1 week kenbaar te maken bij de clubco├Ârdinator van deze actie van DUNO:

Wij vertrouwen erop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Bestuur DUNO
 
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
Malaika Kids
VoetCentraal
R.A. von Oven & Zonen
M.C. Verhoef
't Telecomhuys
Free-Kick

Twitter @hsvduno

do 22 feb 6:28 HsvDunoHsvDuno: DUNO Vrouwen 1 wint oefenwedstrijd tegen @VELOVoetbal met 3-1. 1-0 Debby rust 1-1 na rust Anouk 2-1 Debby 3-1. 1 hour ago from Twitter for Android
wo 21 feb 11:54 MarsGameEventsMarsGameEvents: @HsvDuno Hebben jullie de hardware al geregeld? 20 hours ago from Twitter for iPhone in reply to HsvDuno

Agenda

mrt
10

za 10 mrt 14:30 - 16:30
Competitie: Celeritas - DUNO 1

mrt
17

za 17 mrt 14:15 - 16:30
Competitie: DUNO 1 - Erasmus

Verjaardagen

Advertentie

Advertentie