Sportief, behulpzaam, gastvrij

Op zaterdagen 4 en 11 november gaan alle DUNO’ers op de foto

Het gaat gebeuren! Voor de Hoogvliet spaaractie van voetbalplaatjes/paspoorten gaan we als DUNO'ers allemaal op de foto. Dat gebeurt op zaterdag 4 en zaterdag 11 november. 

 

LEES OOK: Hoogvliet spaaractie, DUNO doet weer mee

 

Zoals eerder op de site aangekondigd, start in het voorjaar van 2018 dus de Hoogvliet-paspoortactie. Om dit mogelijk te maken moeten op zaterdag 4 en 11 november alle DUNO’ers op de foto.  Althans dat hopen wij natuurlijk. Op die dagen komt de speciale fotograaf langs om DUNO’ers van jong tot oud op de foto te zetten voor de Hoogvliet paspoortactie. Het is de bedoeling dat van alle DUNO’ers, of je nu speelt in de mini F, de veteranen of de DUNO-vrouwen, een foto wordt gemaakt.

 

Bij die foto komt op het Hoogvliet-paspoort ook enkele leuke informatie te staan. Zorg er dus voor dat je op 4 of 11 november op DUNO bent. Via de organiserende mensen hoor je er meer over, of via je leider.  Niet missen dus dan ben je straks een echt voetbalpaspoort rijker! Alle paspoorten zijn in het voorjaar van 2018 via de Hoogvliet aan de Leyweg in te zamelen.

 

fotohoogvliet

Beeld uit 2014, de vorige spaaractie.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
VoetCentraal
RW Repair B.V.
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
Sollicitatie.nl
ING
R.A. von Oven & Zonen

Advertentie

Advertentie