Sportief, behulpzaam, gastvrij

Jeugd nieuws

VOORUITBLIK JEUGD: buren en koplopers op bezoek op koude zaterdag

Nogal wat bezoekjes van de buren komende zaterdag. Al vroeg staat RAS JO9-1 aan de poort om de degens te komen kruisen met onze JO9-2 en we sluiten de voetbaldag ook weer tegen datzelfde RAS als JO17-2 hen in de loop van de middag treft. Daar tussendoor zelfs twee heuse toppers als JO15-1 als nummer twee in de poule de huidige nummer vier ontmoet en koploper JO11-4 de directe achtervolger op bezoek krijgt. In beide gevallen gaat het om ouderwetse derby's tegen, ook weer, RAS.

Lees meer...

Harry Barbier: Met veel plezier aan de slag bij DUNO-jeugd

Misschien dat een enkeling hem wat uit het oog is verloren: Harry Barbier. De DUNO-man in hart en nieren stond vele jaren als jeugdtrainer op het veld, maar is nu in een andere rol binnen onze club werkzaam. Een interview. 'Als je nu naar de onderbouw kijkt en ziet wat daar allemaal gebeurt, dan gaat dat wel goed komen met DUNO.'

Lees meer...

Max uit JO9-2 is Pupil van de Week bij DUNO 1 tegen Erasmus

We hebben er weer een! Komende zaterdag 17 maart ontvangt DUNO 1 SV Erasmus en daar hoort natuurlijk een Pupil van de Week bij. De gelukkige is Max van Kampen uit DUNO JO9-2.
 
Max is 8 jaar en voetbalt sinds zijn 7 jaar, en is gestart bij GDA in een f-team. Nu overgestapt sinds september 2017 en inmiddels spelend in DUNO JO9-2. Volgens het thuisfront doet hij dit met veel plezier. "Max is zichzelf aan het ontwikkelen in het voetballen en leert veel van de trainers Patrick en Wouter."

Max voetbalt nu zijn tweede seizoen in een F-team en daar is zijn positie links in de verdediging. Wat hij leuk vindt aan deze positie is dat hij ervoor wilt zorgen dat er geen schot op het doel komt. In zijn vrije tijd volgt hij een voetbalcursus in de gymzaal op school en met buiten spelen trapt hij ook wel eens een balletje met vriendjes.

"Om Pupil van de Week te zijn kan hij zich nog niks bij voorstellen wat het nou is, maar vind het leuk om mee te maken."

 Veel plezier alvast gewenst, Max!

Lees meer...

DUNO JO8 wint na sterk begin

Het is zaterdagochtend en om 09.45 uur start de wedstrijd van DUNO J08-1 tegen SVH J08. Olti en Marijn staan als eerste wissel. De andere spelers staan klaar op hun positie, klaar om te winnen vandaag. 

Lees meer...

DUNO JO19-2 verliest nipt in intense wedstrijd van ODB JO19-1 (2-3)

Na de voorjaarsvakantie weer een eerste wedstrijd met lekker weer. Minder ideaal was dat wij door verschillende omstandigheden vier spelers moesten missen (Tayyip, Joaquin, Thomas & Hans), waardoor wij bij de aftrap met 11 spelers stonden en wat moesten schuiven in de opstelling. Wij wisten dat David en Remzi van de JO17-2 ons nog zouden komen versterken gedurende de wedstrijd, maar toch een krappe bezetting (die volgende week weer opgelost is). Voor de winterstop hadden wij nog met 0-3 gewonnen van ODB in de wetenschap dat die wedstrijd ook gelijk op ging en de uitslag wat vertekend was.

Lees meer...

DUNO JO17-2 knokt zich collectief naar winst bij Lyra

Het was voor sommigen even zoeken, de plaats van handeling van vanmiddag lag nogal verscholen achter een serie wegomleidingen, maar uiteindelijk wist (bijna) iedereen tijdig De Lier te bereiken. Op een enkeling na, die moegezocht en deemoedig huiswaarts keerde vanuit het Westlandse doolhof. Ook hadden we een tweetal zieken, beterschap, zodat we om 12.30 uur met een toch niet kinderachtige groep van in totaal vijftien spelers konden aantreden.

Lees meer...

Overzicht jeugd: DUNO JO15-1 en JO15-2 halen uit op doelpuntrijke zaterdag

Bloedeloze nulnulletjes kwamen we vandaag niet tegen bij de DUNO-jeugd. Integendeel, het regende soms goals, zowel voor als tegen. JO15-1 sluipt langzaam naar boven door een afgetekende 1-5 winst bij Laakkwartier. Maar de dubbele cijfers waren vandaag voor JO15-2, dat Lyra met maar liefst 10-0 terugwees. Minder fortuinlijk was JO15-4, dat bij SC Monster maar net onderuit ging: 1-0.

Lees meer...

VOORUITBLIK JEUGD: hervatting competitie met veel spannende duels

Sneeuw en ijs zijn voorlopig verleden tijd en we kunnen ons gaan opmaken voor de hervatting van de competitie voor onze jeugdteams. Daarbij gaat JO19-1 (foto) bij Maasdijk uitmaken wie er aansluiting bij de bovenste plekken blijft houden en wie er voorlopig afhaakt. Voor JO19-2, dat thuis buurman ODB ontvangt, geldt na een winst- en verliespartij, in zekere zin hetzelfde.

Lees meer...

DUNO JO9-1 en JO11-1 overtuigend door in Haaglanden Cup

Een zeer succesvolle start voor de DUNO-jeugd vanavond in het toernooi om de Haaglanden Cup. JO9-1 en JO11-1 gingen vanavond op bezoek bij SV Erasmus en in beide duels toonden de DUNO-teams zich een maatje te groot voor hun tegenstanders. JO11-1 was met 0-6 de bovenliggende partij en ook JO9-1 won afgetekend met 4-11.

Lees meer...

FIFA18 PS4-toernooi met tientallen DUNO'ers is van start gegaan

Misschien dat er DUNO'ers waren die dachten: een FIFA18 PS4-toernooi, waar gaat het over? Bij de DUNO-jeugd waren er niet zo heel veel spelers die dat dachten. Zij gaven zich gewoon razendsnel op en spelen deze zaterdagavond 3 maart om de eer en prijzen. De uitslag volgt nog, vanzelfsprekend. Maar hier alvast een impressie in foto's. Tientallen jeugdspelers zijn van de partij. Wie nog wil kijken: het duurt tot circa 22.30 uur. Met dank aan het organiserende jeugd-activiteitenteam!

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
VoetCentraal
Malaika Kids
Fröling's
Free-Kick
Tios
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”

Twitter @hsvduno

vr 23 mrt 8:27 piewie1971piewie1971: @HsvDuno @Hoogvlietsuper Mooi met al de rassers er bij. 1 day ago from Twitter for Android in reply to HsvDuno

Agenda

mrt
24

za 24 mrt 14:30 - 16:30
Competitie: DUNO 1 - GSC Esdo 1

mrt
31

za 31 mrt 15:00 - 17:00
Competitie: Wanica Star 1 - DUNO 1

Verjaardagen

Advertentie

Advertentie