Sportief, behulpzaam, gastvrij

Jeugd nieuws

DUNO JO19-1 groep geniet van Kerstdiner in sponsorhome

Het is de tijd van de Kerstdiners... ook op DUNO natuurlijk. Het Grote DUNO Kerstbuffet is op zaterdag 23 december JE KUNT JE NOG NET OPGEVEN, maar ook op teamniveau wordt er driftig Kerst gevierd. Zoals DUNO JO19-1, dat op donderdag 14 december in feestelijke sferen kwam. Het smaakte in het DUNO-sponsorhome heerlijk en was reuzegezellig. Zowel ouders, trainers, begeleiders als spelers waren van de partij.
 

Lees meer...

VOORUITBLIK JEUGD: slotzaterdag met volop competitie-, beker- en oefenvoetbal

Al met al komen toch nog veertien jeugdteams in actie op deze laatste voetbalzaterdag van dit jaar. We beginnen om 9.00 uur, waarbij onder meer JO11-3 en JO11-4 het spits afbijten. JO11-3 gaat voor de tweede bekerronde naar 's Gravenzande en JO11-4 treft in een heuse inhaal-kraker alsnog belangrijkste rivaal Verburch. DUNO heeft in Poeldijk aan een gelijkspel voldoende voor de najaarstitel. JO11-2 en JO11-6 oefenen op ditzelfde tijdstip nog een keertje tegen Sportclub Monster. JO11-1 ontvangt in eigen huis Westlandia, de rode lantaarndrager in de competitiepoule.

Lees meer...

Voor Pupil van de Week Lucas uit JO9-3 is voetbal alles

Als ooit de uitdrukking "ijs en weder dienende" van toepassing is geweest, dan nu wel... Met de sneeuwbuiten om je heen gierend is het natuurlijk maar helemaal de vraag of er komend weekeinde gevoetbald kan worden. Niettemin: mocht DUNo 1 thuis tegen VCS 1 doorgaan, dan hebben we in elk geval een Pupil van de Week. Lucas geheten! Lees hieronder wie Lucas is.
 
Lucas speelt in de JO9-3 met heel veel plezier. Voetbal is zijn lust en zijn leven. Op de wedstrijddag zit hij al twee uur vantevoren aangekleed klaar.om te gaan. FIFA18 spelletjes op de computer vindt hij erg leuk, net zoals de voetbalplaatjes sparen. Als hij tv kijkt is het 80% voetbal wat hij kijkt; ook het Roemeense voetbal volgt hij. Dit is het geboorteland van zijn moeder. Na schooltijd is Lucas vaak op het voetbalveldje in de buurt te vinden waar hij zelfs met gasten van 18 en 19 jaar voetbalt. Naast voetbal vindt hij zwemmen erg leuk. Hij is voor zijn vierde zwemdiploma bezig. Als Lucas thuis is vindt hij naast voetbal knutselen ook leuk. Aldus Patrick en Giannina Kroonenberg.
 
We gaan duimen voor Lucas dat het doorgaat!

Lees meer...

DUNO JO17-2 maakt de tien vol tegen Die Haghe

Tegen een achtergrond van invallende schemer mocht JO17-2 vandaag laat in de middag zijn tiende en laatste wedstrijd in de najaarscompetitie spelen. Volgens sommigen onder ijskoude omstandigheden, maar dan had je in 1945 moeten komen, toen was het op 9 december gewoon -7 graden. Maar wellicht had men in die tijd andere dingen aan het hoofd dan een potje voetbal tegen Die Haghe. Ondanks wat bijzondere familierelaties binnen de lijnen was partijdig fluiten bij voorbaat uitgesloten. Al was het alleen maar omdat vandaag door de VN is uitgeroepen tot Internationale Dag tegen Corruptie. Daar kun je ook als DUNO zijnde natuurlijk niet onderuit.

Lees meer...

DUNO JO15-1 wint in kraker van Die Haghe

DUNO JO15-1 - Die Haghe JO15-1  (4-1)
Om maar meteen met de deur in huis te vallen… Wat een kraker deze wedstrijd! Er stond natuurlijk een hoop spanning op, bij verlies zouden we verder achterop raken in de strijdt om het kampioenschap, maar bij winst doen we nog volop mee. Bovendien zijn de wedstrijden tegen Die Haghe altijd spannend gezien de vele bekende gezichten.

Lees meer...

Broers Marten en David schudden elkaar hand: scheids en speler

Een bijzondere dag voor de DUNO-broers Marten en David Hof. Het komt niet zo heel vaak voor dat je een foto kunt maken van een wedstrijd met de een als scheidsrechter (Marten) en de ander (David) als aanvoerder. Gezamenlijk bij de middenstip, tijdens de wedstrijd van DUNO jO17-2 thuis tegen Die Haghe, op zaterdag 9 december 2017. Een duel dat zou eindigen in een 10-1 monsterzege van DUNO. David scoorde in het duel twee doelpunten en Marten toonde twee gele kaarten..., gelijkelijk 
verdeeld over beide partijen (en nee - niet aan z'n broer David...).
 
Op de onderste foto nog een extra bijzonder beeld: Daar zie je Marten, David en een speler van Die Haghe. En die speler heet Thomas en zit bij Marten in de klas op het MBO Lifestyle sport en bewegen. Zo komen er deze zaterdag veel dingen bij elkaar.
 

Lees meer...

Oma Tine geniet van leuke wedstrijd DUNO JO9-2

Voetbalochtend door de ogen van een voetbaloma Vroeg uit de veren en op naar het veld. Bij de JO9-2 hadden ze er ondanks de kou veel zin in. Even een warming-up voor de boys en voor mij ook. Snel nog even de limonade halen met Christa in de kantine en het fluitsignaal heeft geklonken. 

Lees meer...

KMD blijkt geen fluitje van een cent voor JO15-4

KMD JO 15  4  - DUNO JO 15  4   (4  -  2.)

Tegenstander heeft min 74 doelpunten tegen, vorige week verloren met iets van 23 – 0, dat geeft je vleugels, om vroeg op te staan ( 06.30 uur ), 08.00 uur verzamelen, peace off cake.  Nou word je tegenwoordig gebracht door je ouders, dus moet je alleen je ogen open doen, DUNO tenue thuis aantrekken, geen idee of er gedoucht wordt, in de auto kruipen en je laten vervoeren. Pikkedonker, zo goed als compleet, makkie.

Lees meer...

Jeugd: laatste competitieweekend 2017 helaas niet zonder afgelastingen

Na de afgelopen dagen toch wat tussen hoop en vrees geleefd te hebben, bleken de weersomstandigheden uiteindelijk toch spelbreker bij een drietal uitwedstrijden. Die van de JO19-teams en de JO15-2. En dat nog wel op het laatste volledige speelweekend van de najaarscompetitie, waarvan de eindstanden bepalend zijn voor de indelingen van de voorjaarsreeks die medio januari door de KNVB bekend wordt gemaakt. De weekenden van 16 december en 3 februari zijn dan nog gereserveerd voor de laatste inhaalwedstrijden, alvorens in het weekend van 10 februari 2018 de voorjaarscompetitie van start gaat.

Lees meer...

DUNO JO17-1 trainer verlaat club, is nu hoofdtrainer PGS/Vogel

DUNO JO17-1 trainer Raymond Beck heeft DUNO per direct verlaten en kiest voor PGS/Vogel. Dat heeft hij bestuur, spelers en ouders laten weten. Bij poulegenoot van DUNO 1 PGS/Vogel is hoofdtrainer Wim van Laar vroegtijdig vertrokken en wordt Raymond met onmiddellijke ingang hoofdtrainer. Een promotie voor de DUNO JO17-1 trainer waarmee we hem feliciteren. Ouders worden zaterdag nader geïnformeerd over de gevolgen, er is om 12.45 uur voor hen een bijeenkomst op DUNO.

Lees meer...

Vooruitblik Jeugd: sneeuw, regen en najaarskampioenschappen verwacht

Voor het laatste complete competitieprogramma van 2017 kijken we allereerst met een schuin oog naar de weersverwachting. Gaat het de komende dagen flink regenen of misschien zelfs (nat) sneeuwen? Hoewel we op ons eigen kunstgras niet al te zeer hoeven te vrezen voor het doorgaan van de jeugdduels moeten we dat wellicht wel als het gaat om afkeuringen bij uitwedstrijden. Houd dus vooral de berichten hierover in de gaten!

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
Free-Kick
ING
Fröling's
Malaika Kids
M.C. Verhoef
't Telecomhuys

Twitter @hsvduno

za 16 dec 16:11 HsvDunoHsvDuno: Afgelopen DUNO 1 wint met 4-1 van @VCS_Den_Haag 23 hours ago from Twitter for Android
za 16 dec 15:41 HsvDunoHsvDuno: 59ste minuut 4-1 door Brian Bloemink bij DUNO 1 tegen @VCS_Den_Haag 23 hours ago from Twitter for Android
za 16 dec 15:11 HsvDunoHsvDuno: Rust bij DUNO 1 tegen @VCS_Den_Haag in 3-1. 24 hours ago from Twitter for Android
za 16 dec 14:50 HsvDunoHsvDuno: 24ste minuut Mehmet Celibi 2-1 bij DUNO 1 tegen @VCS_Den_Haag 1 day ago from Twitter for Android
za 16 dec 14:29 HsvDunoHsvDuno: 3e minuut bij DUNO 1 tegen @VCS_Den_Haag 2-0 door Rodion Pont. 1 day ago from Twitter for Android
za 16 dec 14:26 HsvDunoHsvDuno: 1ste minuut 1-0 bij DUNO 1 tegen @VCS_Den_Haag dankzij Rodion Pont. 1 day ago from Twitter for Android
vr 15 dec 6:57 HsvDunoHsvDuno: RT @DTpersfoto: Oud Hollandsport voetballer Jan Teske en @SVC_08 sponsor Henk Groen kregen vanm in @VanStockum1833 uit handen van auteur Ro… 2 days ago from Twitter for Android

Agenda

Geen gebeurtenissen gevonden

Verjaardagen

Advertentie

Advertentie