Sportief, behulpzaam, gastvrij

Senioren nieuws

DUNO vrouwen 1 had tegen BSC gehoopt op een puntje

Nagekomen verslag:
 
BSC (Roosendaal) - DUNO Vrouwen 1 6-1, zondag 11 maart 2018
 
Na een lange winterstop en twee afgelastingen eindelijk weer een competitiewedstrijd. Door omstandigheden waren we vandaag met z'n elven: Danilla Amatdawoed, Kim de Koning, Michelle Gielbert, Mellissa van Oeveren, Carolien Wegman, Debby Dam, Ramona Lukassen, Lotte Barmentloo, Sarah Leidelmeijer, Denise Brugman en Deborah Bron.

Lees meer...

VERSLAG, FOTO'S: DUNO 1 wint Noordpoolduel, nog zes finales

DUNO 1 - SV Erasmus 2-0 (2-0), zaterdag 17 maart 2018
 
Nog zes finales. Nog zesmaal negentig minuten. En als we die alle zes winnen zou DUNO 1 zomaar alleen bovenaan de ranglijst kunnen staan. Die realiteit doet zich gelden na de 2-0 overwinning op het hooggenoteerde SV Erasmus. En het mooie is: vier van die zes duels spelen we thuis, de uitduels zijn tegen de nummer 10 en 12 op de ranglijst. Niet te onderschatten, maar een blik op het programma van DUNO 1 leert dat zes keer winnen tot de mogeljkheden behoort.
Zie hier voor veel meer foto's van Nick van de Toorn

Lees meer...

DUNO 1 pakt winst in topper tegen SV Erasmus

DUNO 1 heeft zaterdag 17 maart, op een ijskoud Haagsche Dynamiek, de topper tegen Erasmus met 2-0 gewonnen. Rodion Pont (foto) en Elyseo van de Graaf beslisten het duel al voor rust. Een mooie overwinning die heel wat warmte bracht. DUNO blijft dankzij de overwinning bovenin 4B meedoen. 
 
 
 
 

Derde helft DUNO 1 met zanger Björn, bal van fysio Peter Vonk

Rondom de wedstrijd DUNO tegen SV Erasmus gebeuren mooie dingen. We hebben in Max een Pupil van de Week en inmiddels weten we ook dat we kunnen voetballen: er is een balsponsor gevonden! Gulle gever is Peter Vonk van fysiotherapie Thomsonplein. Bedankt Peter! En dan: na afloop van deze fraaie topper zingt Björn van Nierop - dus alle reden ook na afloop lekker te blijven hangen. De derde helft zal bepaald niet minder zijn dan de eerste- en tweede helft.
 
 

Lees meer...

VOORUITBLIK SENIOREN: DUNO 1 topper thuis tegen Erasmus

Nog zeven wedstrijden te gaan voor DUNO 1... we gaan knallen! In de eindstrijd van de vierde klasse B is nog van alles mogelijk en we kunnen uitkijken naar de topper tegen SV Erasmus, dat een puntje meer vergaarde op de ranglijst. Op Haagsche Dynamiek beginnen we om 14.30 uur en we nodigen alle DUNO'ers uit onze hoofdmacht te komen ondersteunen.
 
DUNO 2 strijdt onderin de ranglijst en krijgt 'buurman' Loosduinen op bezoek. Om 12.00 uur gaat het los, op eigen veld. Alhoewel: we hopen natuurlijk dat kou, regen en sneeuw geen roet in het eten gooien. Een DUNO-tweetje hierover haalde zelfs deze vrijdagochtend het tv-programma Goedemorgen Nederland. Duimen dus, dat we naar ons eerste en tweede daadwerkelijk kunnen kijken. 
 
DUNO 4 gaat naar Sportclub Monster, onze veteranen spelen bij Graaf Willem II Vac. Op zondag is DUNO Vrouwen 1 vrij, DUNO 2 krijgt Laakkwartier op bezoek. Succes gewenst allemaal!
 
 
 
 

DUNO Vrouwen 1 en 2 zien verre reizen niet beloond met punten

In uitslagen geen beste dag voor de DUNO Vrouwen, deze zondag 11 maart 2018. DUNO Vrouwen 1 trok, en dat was best een reis, naar Roosendaal om bij BSC te voetballen... en verloor met 6-1. Lotte maakte de DUNO-goal. Onze vrouwen scoorden overigens vaker, tweemaal meer zelfs, maar deden dat onbedoeld in eigen doel.
 
DUNO Vrouwen 2 (foto) - dat ook al niet heel nabij huis speelde  zag Kickers'69 in Leimuiden winnen met 1-0.
 
 
 
 

VERSLAG: Zevenklapper DUNO 1 kan tot veel moois leiden

Celeritas 1 - DUNO 1  0-7 (0-5), zaterdag 10 maart 2017
 
Volgens de een was het een 'zakelijke overwinning', de ander was onder de indruk van het feit dat de DUNO-hoofdmacht er toch maar mooi zeven maakte - hoe dan ook: DUNO 1 kon de vele DUNO-volgers bij Celeritas tevreden stellen met een zevenklapper als zege. En in die zin zitten wel een paar elementen om dik tevreden mee te zijn. Zo scoorden we zeven keer, en je moet toch de volhardendheid hebben om dat te doen, we bleven voetballen - ook al viel de tweede helft in uitvoering nog niet mee - en ook: heel wat DUNO'ers hadden zich naar Celeritas begeven om de ploeg van trainer Benjamin van der Zwan te volgen.

Lees meer...

DUNO 4 gaat op dinsdagavond 13 maart verder in bekerstrijd

Het vervolg van DUNO 4, onze enige seniorenploeg in de KNVB-beker nog, is op een dinsdagavond... Werd onlangs het bekerduel tegen Westlandia afgekeurd, inmiddels is de wedstrijd vastgesteld voor komende dinsdagavond 13 maart om 20.00 uur op DUNO. Succes gewenst alvast!
 
 
 
 

VOORUITBLIK SENIOREN: DUNO 1 in race om prijs naar Celeritas

Het nieuwe weekeinde brengt in elk geval geen vorst en sneeuw meer... en dus kunnen we ook bij de senioren, inclusief onze vrouwen, het voetbal hervatten. Voor DUNO 1 betekent het dat we zaterdag 10 maart aantreden bij Celeritas. De achterstand van ons vlaggenschip op lijstaanvoerder Loosduinen bedraagt momenteel vijf punten, met nog acht wedstrijden te spelen. We zitten nog in de race om een prijs, maar dan is winnen bij Celeritas wel een voorwaarde voor succes. Celeritas staat voorlaatste en behaalde drie punten uit dertien duels. 

Lees meer...

DUNO houdt VELO lang bij in Haaglanden Cup, verlies na pingels

In een bijzonder enerverende wedstrijd in de strijd om de Sir Winston Bokaal van het Haaglanden Voetbal Toernooi heeft DUNO 1 tegen derdeklasser (en koploper) VELO (za) na strafschoppen het onderspit gedolven. Na de 4-4 in de reguliere speeltijd nam VELO die pingels beter: DUNO miste er drie, de Westlandse ploeg twee.
 
Ondanks de teleurstelling om de afloop mogen de mannen van trainer Benjamin van der Zwan trots zijn op de 4-4, behaald in een wedstrijd waarin DUNO en VELO elkaar steeds in evenwicht hielden. DUNO zag Elyseo van de Graaf (2), Donny van den Hoogenband en Foeat Stolk scoren.

Lees meer...

Haaglanden Cup: DUNO 1 dinsdag thuis tegen VELO (zat)

Deze week gaat DUNO 1 verder in de strijd om de Haaglanden Cup. Komende dinsdag 6 maart is VELO (zat) te gast. We beginnen op Haagsche Dynamiek om 20.00 uur.
 
DUNO won in de openingsronde van REMO. LEES OOK:  DUNO 1 na winst op REMO naar tweede ronde Haaglanden Toernooi. In VELO krijgt DUNO een sterke opponent: de ploeg gaat aan kop in de derde klasse B van de competitie. 

Maar niet alleen DUNO 1 speelt in het Haaglanden Voetbal Toernooi. Ook onze hoogste jeugdteams doen mee (alleen voor JO19-teams is er geen apart toernooi). Deze week is het de beurt aan DUNO JO11-1 en JO9-1 om te beginnen.

Overigens is dinsdag 6 maart ook het oefenduel tussen DUNO 2 en DUNO JO19-1.

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
VoetCentraal
Malaika Kids
Fröling's
Free-Kick
Tios
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”

Twitter @hsvduno

vr 23 mrt 8:27 piewie1971piewie1971: @HsvDuno @Hoogvlietsuper Mooi met al de rassers er bij. 1 day ago from Twitter for Android in reply to HsvDuno

Agenda

mrt
24

za 24 mrt 14:30 - 16:30
Competitie: DUNO 1 - GSC Esdo 1

mrt
31

za 31 mrt 15:00 - 17:00
Competitie: Wanica Star 1 - DUNO 1

Verjaardagen

Advertentie

Advertentie