Sportief, behulpzaam, gastvrij

Senioren nieuws

DUNO vrouwen maken nieuwe start! Doe jij mee? Meld je aan

Het was een enerverend seizoen voor onze vrouwenafdeling. Terugblikkend: De vrouwen van DUNO hebben alles bij elkaar enerverende SEIZOENEN achter de rug. Van goede zaken tot minder goede zaken binnen DUNO. Van kampioenschappen tot: totaal-niet-bezig-zijn met voetballen. Bij kampioenschappen zie je dat iedereen mee wil doen en men ontzettend blij is. Zeker als zaken goed gaan. Als zaken minder gaan (zoals het nu bijna afgelopen seizoen) is de animo minder.
 
Trainen, inzet, mentaliteit, alles wordt uitvergroot en veelal minder goed. Helemaal als speelsters wegblijven. Of: de manier van omgang met elkaar. Zeker na vele malen vragen en praten hierover. Al met al geen zaken die je kunt gebruiken om iets nieuws op te bouwen. Alle welwillende en goede DUNO-vrouwen niet vergetend!

Lees meer...

AD Haagsche Courant: Dubbel feest voor Remco van Weeren

Het was een bijzonder spandoek en dat bleef niet onopgemerkt. Het waren de selectiespelers zelf die het dundoek voorafgaand aan de overwinning op SV Madestein (6-1) aan de ballenvanger bevestigden. 'Remco je bent onze kampioen', stond erop te lezen.
 
Over het hoe en waarom schreven we al even, maar nu is het ook mooi verwoord door verslaggever Dave Grondel in AD Haagsche Courant. "Ik rolde van de ene emotie in de andere. Zoveel warme en gemeende reacties. Ongelooflijk. Dit is DUNO ten voeten uit en waarom ik al 25 jaar bij deze mooie club voetbal. Eigenlijk wilde ik er niet al te veel aandacht aan geven, maar dat is even anders gelopen," aldus Remco van Weeren op de website van de krant. Hier te lezen. 

Lees meer...

VERSLAG: Met ongelooflijk veel teamgeest pakt DUNO de titel

DUNO 1 - SV Madestein 1 6-1 (1-0), zaterdag 26 mei 2018
Het is zaterdagavond laat, de website van Haaglandenvoetbal.nl heeft de eerder verkeerd weergegeven uitslagen uit de 4e klasse B inmiddels gecorrigeerd en nu staat het er toch echt:
 
1. DUNO 22 – 16 – 2 – 4 – 50 – 68 – 26 – K

Lees meer...

Een standbeeld voor Benjamin van der Zwan, kampioenstrainer

Hij was een stralend middelpunt bij het kampioensfeest van DUNO 1: trainer Benjamin van der Zwan. De oefenmeester glunderde van oor tot oor en mag op deze plek een standbeeld toebedeeld krijgen. Hoewel de wegen van DUNO en Benjamin aan het einde van dit seizoen uit elkaar gaan, is de manier waarop Benjamin tot aan de finish bij het kampioenschap bracht geweldig te noemen. Bedankt trainer! Een verdiend huldebetoon en een zoen na afloop was je terechte beloning.
 

Lees meer...

DUNO 4 vermaakt de toeschouwers, Paul Droppert grote uitblinker

DUNO 4 vermaakt de toeschouwers en wint met 5-3 van GDA 5,
Paul Droppert de grote uitblinker met 4 doelpunten
 
DUNO 4 - GDA 5 5-3 (1-3), zaterdag 19 mei 2018
 
Wie afgelopen zaterdag de wedstrijd tussen DUNO 4 en GDA 5 niet heeft gezien, heeft zeker wat gemist, wat een spektakel is het geworden! Ondanks dat er voor beide ploegen niets meer op het spel stond, vermaakten zij aan de Mgr. Nolenslaan het publiek uitstekend. Na een 1-3 ruststand stond er na 92 minuten een 5-3 eindstand op Steven’s electronisch scorebord. Steven, nog hartelijk dank voor het beschikbaar stellen afgelopen seizoen, van je prachtig electronisch scorebord bij de thuiswedstrijden! Paul Droppert (zie foto) was de “grote” man aan DUNO zijde.
 

Lees meer...

DUNO 2 speelt zich in veiligheid, DUNO 4 komt sterk terug

Op deze zaterdag de 19de mei, de dag dat DUNO 1 ineens aan kop kwam van de vierde klasse B, was er nog meer goed nieuws te melden. Zo maakte ons tweede elftal een 1-0 achterstand bij directe belager in de strijd om degradatie Semper Altius goed (1-2, doelpunten Yassir en Willem Eilander) en belandde daarmee in veilige haven. Een fijn resultaat voor de mannen van trainer Hans Lamens en leider Peter Pije (foto). Zeker op weg naar verder-bouwen in het nieuwe seizoen. Chapeau!
 
Ook DUNO 4 zette een goed resultaat neer: hier maakten we een 1-3 achterstand goed en wonnen met 5-3. Omdat je niet alles kunt hebben op zo'n dag: De DUNO-veteranen moesten Forum Sport een 1-6 winst toestaan.
 
 
 

VERSLAG, FOTO'S: DUNO 1 kan zaterdag 26 mei kampioen zijn

VCS 1 - DUNO 1  0-1 (0-1), zaterdag 19 mei 2018
 
DUNO 1 kan zaterdag 26 mei 2018 kampioen worden van de vierde klasse B. DUNO 1 kan zaterdag 26 mei 2018 kampioen worden van de vierde klasse B. We tikken die zin maar twee keer op, omdat je zou kunnen denken: lees ik het wel goed? Jawel! Na een seizoen waarin DUNO slechts eenmaal eerder aan kop van de ranglijst belandde, is het op de voorlaatste speeldag ook gelukt: DUNO leidt de dans om het kampioenschap met 1 punt voorsprong op Loosduinen. Komende zaterdag, thuis tegen SV Madestein, kunnen we de kroon op het werk zetten. Bij winst promoveren we naar de derde klasse. (lees onder de foto's verder)

Lees meer...

VOORUITBLIK SENIOREN: DUNO 1 aast op winst bij VCS

Op de donderdag van de winst van DUNO 1 op GSC Esdo (lees: VIDEO, Zo scoort DUNO de winnende treffer tegen GSC Esdo) volgt de zaterdag in het voorlaatste reguliere voetbalweekeinde in de competitie. DUNO 1 gaat naar VCS en winst is alles dat telt. Daarna is het afwachten of koploper Loosduinen bij Houtwijk kan winnen. Na deze zaterdag weten we weer wat meer in een ongekend spannende kampioensrace. Het duel op Sportpark Escamp begint om 14.30 uur. Trainer Benjamin van der Zwan (foto) beschikt over een vrijwel complete selectie.
 
DUNO 2 speelt om 12.30 uur bij Semper Altius, de directe belager in de strijd om de enige degradatieplaats. Hoewel het puntengat, met nog twee duels te spelen, zes punten is met een ruim beter doelsaldo voor DUNO, zou het toch fijn zijn als we hier punt(en) pakken. DUNO 4 ontvangt GDA en de DUNO-veteranen Forum Sport. DUNO Vrouwen 2 ontvangt SJC.
 
 
 
 
 

VIDEO: Zo scoort DUNO 1 winnende treffer tegen GSC Esdo

DUNO 1 doet ook na donderdagavond 17 mei nog volop mee in de strijd om het kampioenschap! De ongelooflijke inhaalrace blijft maar standhouden. Na de late overwinning op PGS/Vogel (1-0), wisten we deze avond in het restant tegen GSC Esdo nog eenmaal te scoren: 2-1! Foeat Stolk was de doelpuntenmaker uit een strafschop.
 
LEES OOK:  Link naar fotoboek van deze wedstrijd (foto's Nick van der Toorn en Ivar Gieles)
 

Lees meer...

We hebben je deze donderdagavond nodig! Om 20 uur op DUNO

Het is zover! Deze donderdagavond, 17 mei 2018, hebben we jouw steun nodig! DUNO 1 speelt dan de cruciale wedstrijd (restant half uur) tegen GSC Esdo. Op eigen veld en we beginnen bij een 1-1 stand. Tegen tien man, maar dat zegt lang niet altijd wat. Het is zaak dat onze mannen winnen, want alleen dan blijft het directe kampioenschap in zicht. Kom dus. Moedig aan. Help DUNO 1 aan de zege op GSC Esdo.

LEES OOK:  Verslag van 1-0 winst op PGS/Vogel

 

 

Aanwinsten in vernieuwde DUNO-selectie seizoen 2018-2019

Hoewel DUNO nog drukdoende is in de strijd om het kampioenschap voor onze hoofdmacht zijn achter de schermen de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen alweer volop aan de gang. Daarom nieuws over de ZaMi-selectie voor het seizoen 2018-2019 te melden.
 
Nieuw in de selectie van DUNO voor het seizoen 2018-2019 zijn Tobias Wijling (ex-DUNO-jeugd, SV Houtwijk), Jerry Hogeboom (SV Houtwijk), Maikel van Wijngaarden (SV Erasmus) Brian Veldboom (ex-DUNO-jeugd, SV Houtwijk), Jordy Gout (ex-Quick-jeugd, SV Houtwijk), Stijn Kramer (HBS-jeugd), Nick Heikoop (lager team DUNO, foto), Chico Mulder (ex-DUNO-zondag, SV Houtwijk). Vanuit de jeugdopleiding van DUNO stromen door onder anderen Joël van den Hoogenband, Joey van Ee, Dogan Siyar, Wesley Mackaay en Tim van Zweden.
 
Verder heeft bijna de gehele huidige selectie zijn ja-woord gegeven om te blijven in het komend seizoen, met uitzondering van Elyseo van de Graaf en Rodion Pont. Zij gaan het aanzienlijk een stap hoger proberen bij toekomstige eersteklasser Die Haghe en bij huidige eersteklasser Vitesse Delft. Willem Eilander stopt. Trainer van de vernieuwde DUNO-selectie is Patrick Demmers, geassisteerd door Hans Lamens.
 
 
 
 
 

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Free-Kick
VoetCentraal
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Malaika Kids
M.C. Verhoef
't Telecomhuys

Advertentie

Advertentie