Sportief, behulpzaam, gastvrij

Gespot: de eerste DUNO'ers die postergroot in Hoogvliet-actie hangen

Nog heel even en dan gaat op 21 maart de verkoop van de DUNO-voetbalplaatjes van start. Bij de Hoogvliet aan de Leyweg kun je dan bij elke 10 euro aan boodschappen voetbalplaatjes krijgen. Ook ontvang je voor die tijd je eigen verzamelalbum.
 
We kunnen er niet meer omheen... dat zie je ook aan de posters die op DUNO, en straks ook bij de Hoogvliet, hangen. Iets om naar uit te kijken. De eerste DUNO'ers op de posters zijn gesignaleerd! En o ja: vergeet vooral niet een gaaf voetbalfilmpje te maken. Dat kan je wat moois opleveren! LEES:  Win een professioneel videoverslag van jouw wedstrijd
 
Hoogvliet heeft berekend, op basis van eerdere voetbalplaatjes-acties, dat als je eenmaal per week grote boodschappen haalt en nog een keertje per week versboodschappen doet, je voldoende hebt om in zes weken je album vol te hebben. Lukt het toch niet: er komt tegen het einde van de actie ook een ruilbeurs om je laatste plaatjes te bemachtigen. De actie loopt van woensdag 21 maart tot en met dinsdag 1 mei.
 
 
Hoogvlietalgemeen
 

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Van der Loo Schoonmaakdiensten
RW Repair B.V.
Fröling's
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
Malaika Kids
't Telecomhuys

Advertentie

Advertentie