Sportief, behulpzaam, gastvrij

399 Verzamelalbums van Hoogvliet liggen bijna voor je klaar...

Nog een week en dan is het zover! Dan kun je ze bij het kopen van boodschappen vergaren: de voetbalplaatjes van DUNO'ers bij de Hoogvliet aan de Leyweg. Op deze 14de maart 2018 markeren we de dag dat het nog precies zeven dagen duurt voor het zover is. 
 

Je weet het nog wel: Bij de Hoogvliet aan de Leyweg kun je vanaf 21 maart bij elke 10 euro aan boodschappen voetbalplaatjes krijgen. Ook ontvang je voor die tijd je eigen verzamelalbum. Vanaf komende zaterdag kun jij een van de 399 verzamelalbums komen ophalen. Bij de jeugd kunnen leiders en trainers langs bij de jeugdcommissie, senioren en vrouwen horen via hun commissies hoe dit gaat.

 

Hoogvliet heeft berekend, op basis van eerdere voetbalplaatjes-acties, dat als je eenmaal per week grote boodschappen haalt en nog een keertje per week versboodschappen doet, je voldoende hebt om in zes weken je album vol te hebben. Lukt het toch niet: er komt tegen het einde van de actie ook een ruilbeurs om je laatste plaatjes te bemachtigen.

 

De actie loopt van woensdag 21 maart tot en met dinsdag 1 mei. 

 

LEES OOK: De eerste DUNO'ers die postergroot in Hoogvliet-actie hangen

LEES OOK: Win een professioneel videoverslag van jouw wedstrijd!

 

Hoogvlietweek1

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
VoetCentraal
Malaika Kids
Fröling's
Free-Kick
Tios
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”

Twitter @hsvduno

za 24 mrt 15:02 HsvDunoHsvDuno: 26e minuut : doelpunt van @gscesdo wordt afgekeurd vanwege buitenspel. 4 minutes ago from Twitter for iPhone
vr 23 mrt 8:27 piewie1971piewie1971: @HsvDuno @Hoogvlietsuper Mooi met al de rassers er bij. 1 day ago from Twitter for Android in reply to HsvDuno

Agenda

mrt
24

za 24 mrt 14:30 - 16:30
Competitie: DUNO 1 - GSC Esdo 1

mrt
31

za 31 mrt 15:00 - 17:00
Competitie: Wanica Star 1 - DUNO 1

Verjaardagen

Advertentie

Advertentie