Sportief, behulpzaam, gastvrij

Aanbiedingen met extra zakjes voetbalplaatjes bij Hoogvliet

Natuurlijk wil jij je verzamelalbum met DUNO voetbalplaatjes snel vol hebben! Koop daarom de aanbiedingen met extra zakjes sportplaatjes en... plakken maar! Bekijk hier de aanbiedingen: http://bit.ly/2IJZm4A
 
Nog een kleine drie weken trouwens. Dat is de tijd die je hebt om DUNO voetbalplaatjes te bemachtigen. De inzamelactie via de Hoogvliet supermarkt aan de Leyweg loopt inmiddels drie weken en is in volle gang.
 

Je weet het nog? Het gaat om de spaaractie om voetbalplaatjes van de Hoogvliet-vestiging aan de Leyweg 709 te bemachtigen. Sinds woensdag 21 maart is het zover! Gedurende zes weken krijg je bij iedere tien euro aan boodschappen een setje met voetbalplaatjes van echte DUNO'ers. Ook zijn er elke week diverse actieproducten waar je extra plaatjes bij krijgt.

 

Hoogvliet heeft berekend, op basis van eerdere voetbalplaatjes-acties, dat als je eenmaal per week grote boodschappen haalt en nog een keertje per week versboodschappen doet, je voldoende hebt om in zes weken je album vol te hebben. Lukt het toch niet: er komt tegen het einde van de actie ook een ruilbeurs om je laatste plaatjes te bemachtigen.

 

LEES OOK:  Ruilmiddag voetbalplaatjes is op woensdag 25 april

 

hoogvliet11april
 
 

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
VoetCentraal
RW Repair B.V.
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
Sollicitatie.nl
ING
R.A. von Oven & Zonen

Advertentie

Advertentie