Sportief, behulpzaam, gastvrij

Nog meer bridgers naar DUNO: City Bridge Club woensdagavond

DUNO is opnieuw een bridgeclub rijker. Hadden we op de dinsdagavond al bridgeclub NBC, op de woensdagavond is er nu de CBC: De City Bridge Club. Hieronder stelt de club zich voor.
 
De CITY BRIDGE CLUB werd opgericht in 1985 en is voortgekomen uit één van de bekende AVRO Televisie Bridge cursussen. CBC telt rond de 100 leden en is aangesloten bij de Nederlandse Bridgebond.
 
Het hele jaar door wordt er op woensdagavond van 20.00 uur tot 23.15 uur gespeeld. Onze vereniging stelt zich ten doel, dat onze leden in een aangename sfeer hun bridgekennis en -kunde kunnen verbeteren. Net als bij iedere andere club zijn we daarbij afhankelijk van de inzet van onze leden. Nieuwe leden kunnen worden voorgedragen bij het bestuur. De betrokkenen worden óf uitgenodigd om te  spelen óf indien er een ledenstop is worden zij op een wachtlijst geplaatst. In de zomerperiode (juli/augustus) kunnen introducé(e)s/gastspelers meegebracht worden.
 
Meer informatie is te vinden op onze site https://www.nbbclubsites.nl/club/3041
 
Tot zover de informatie over CBC. Het bestuur van DUNO is blij met de komst van de club. Het past in de visie van onze club om zo maximaal mogelijk Buurthuis van de Toekomst te kunnen zijn, voor zover onze voetbalactiviteiten dat toelaten. LEES OOK: DUNO als Buurthuis van de Toekomst
 
 
 
 
 
 
 

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Free-Kick
VoetCentraal
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Malaika Kids
M.C. Verhoef
't Telecomhuys

Advertentie

Advertentie