Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO en 2Samen verdubbelen capaciteit naschoolse opvang

DUNO en kinderopvangorganisatie 2Samen gaan uitbreiden! Onze accommodatie gaat onderdak bieden aan nog meer kinderen dan we nu al doen. Dat is fijn nieuws voor ouders uit onze buurt die op een plekje zitten te springen en ook voor DUNO, dat 2Samen meer ziet gaan bijdragen aan onze club. De opvang geschiedt op de momenten dat de huiskamer niet door DUNO in gebruik is.
 
Vanaf vermoedelijk 1 juni hebben we in onze huiskamer de opvang van twee groepen, met in totaal zo'n veertig kinderen. Deze opvang staat los van de kinderopvang die beneden, op de begane grond, al plaatsheeft. Hier gaat het vooral om dagopvang. Met het vergroten van de opvang verdubbelt de naschoolse opvang op Haagsche Dynamiek. Om de opvang mogelijk te maken komt er een prachtige scheidingswand, met opdruk aan beide kanten. (lees onder de foto verder)
 
buurthuis van de toekomst handen
 
De opvang maakt deel uit van DUNO's missie om ook Buurthuis van de Toekomst te zijn. In het Buurthuis van de Toekomst werken sportclubs, scholen, culturele instellingen en andere organisaties in de wijk slim met elkaar samen. Zodat bijvoorbeeld de voetbalclub niet alleen een voetbalclub is, maar ook een plek wordt waar mensen samenkomen voor een praatje, voor een cursus of misschien wel voor huiswerkbegeleiding.

DUNO heeft sinds de nieuwbouw aan de Mgr. Nolenslaan in 2007 de handschoen opgepakt. Allereerst was er de samenwerking in Haagsche Dynamiek met kinderopvangorganisatie 2Samen (kinderopvang 2Krekels geheten) en met Sanquin Bloedbank. Met deze partijen heeft de voetbalclub afspraken gemaakt over het gezamenlijk gebruik van het complex. Nadien werd met 2Samen nog meer afgesproken: zo is de huiskamer van DUNO ook in gebruik als speellocatie voor diverse bridgeclubs.

LEES MEER  over DUNO als Buurthuis van de Toekomst

 

 

 

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
VoetCentraal
RW Repair B.V.
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
Sollicitatie.nl
ING
R.A. von Oven & Zonen

Advertentie

Advertentie