Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO JO11-1 schittert ook op Coopertest bij Haag Atletiek

Na de prachtige wedstrijd van afgelopen zondag tegen HBS, was het gisteren even tijd voor wat anders. Na een seizoen hard werken konden we eens kijken hoe het met de conditie van onze helden gesteld was. We waren allemaal ruim op tijd voor de serie van 18:30 uur. Dat was ook wel handig, want het opspelden van de startnummers kost wel even tijd bij een groep stuiterende mannetjes.
Rohit was helaas verhinderd. Ruben was er wel, al was hij net ziek geweest. Hij had het dan ook zwaar, maar hij heeft het toch 12 minuten volgehouden. Grote klasse! Voorafgaand aan de ‘wedstrijd’ was het even tijd voor een groepsfoto. Hierna volgde een korte warming-up en wat tips, en toen was het tijd om naar de startstreep te gaan.

Hardlopen is toch weer een heel andere discipline dan voetballen, maar onze helden hebben gisteren bewezen dat ze ook op dit onderdeel hun mannetje kunnen staan. Na 12 minuten volgde het sein om te stoppen, en werden de afstanden opgemeten. De mannen hadden het prima gedaan, en de resultaten waren als volgt:
Jasper : 2826 meter
Jelmer : 2800 meter
Thijn : 2635 meter
Joey : 2543 meter
Ilja : 2435 meter
Ejin : 2411 meter
Xander : 2041 meter
Ruben : 1880 meter

Na afloop was het tijd om bij te komen onder het genot van een sportdrankje, en werden er medailles en oorkondes uitgedeeld. Over 3 weken zal DUNO JO15-1 de Coopertest lopen. Het zal voor hen nog een aardige opgave worden om de beste lopers van de JO11-1 te gaan overtreffen. Dank is verschuldigd aan Haag Atletiek voor de organisatie. Als er meer teams zijn die een keer willen meedoen, kun je opgeven via de volgende link: http://www.haagcoopertest.nl/.
 
Ruud Nobel
 
Nog wat foto's van de coopertest
JO11 1coopertest 5
Vooraf nog wat instructies en daarna kon er gelopen worden
 
JO11 1coopertest 1
JO11 1coopertest 2
JO11 1coopertest 3
JO11 1coopertest 4
JO11 1coopertest 7

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
ING
Free-Kick
VoetCentraal
R.A. von Oven & Zonen
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Tios

Advertentie

Advertentie