Sportief, behulpzaam, gastvrij

VOORUITBLIK JEUGD: herfstvakantie begint met mooi voetbalweekend

De weersvooruitzichten zijn prima, daar zal het het komend weekend zeker niet aan liggen. Ook het wedstrijdprogramma belooft veel, met bij de oudere jeugd thuiswedstrijden voor de O19-1 en O15-2. Beide teams ontvangen FC 's Gravenzande en hebben gezien de recente resultaten zeker wat goed te maken.

O17-1 speelt al vroeg in het seizoen een heuse kraker bij subtopper GSC ESDO en is als koploper uiteraard de te kloppen ploeg. De wedstrijd van O17-2 is naar dinsdag 24 oktober verschoven, O15-3 komt aan het einde van de zaterdagmiddag, na een voetballoze periode, in actie bij Vredenburch.

Dan de jongere jeugd, de pupillen. Voor O13-1 moeten er mogelijkheden liggen bij Quick en speelt O13-4 als enige O13-team thuis. Ook alweer tegen FC 's Gravenzande. Bij de O11 hopen we op punten voor de O11-1 (zie foto) en gaan de O11-3 en O11-4 als trotse lijstaanvoerders deze competitieronde in. Of de O11-5 bij Die Haghe net als vorige week ook weer de dubbele cijfers gaat halen gaan we natuurlijk zien.

DUNO O9-4 en O9-5 spelen thuis tegen Westlandse tegenstanders: Quintus en Verburch. O9-1 gaat op bezoek bij Hercules en ook de andere O9-teams spelen uit. Allemaal weer veel succes en plezier gewenst! Voor het volledige programma  

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
VoetCentraal
RW Repair B.V.
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
Sollicitatie.nl
ING
R.A. von Oven & Zonen

Advertentie

Advertentie