Sportief, behulpzaam, gastvrij

VOORUITBLIK JEUGD: hervatting competitie met veel spannende duels

Sneeuw en ijs zijn voorlopig verleden tijd en we kunnen ons gaan opmaken voor de hervatting van de competitie voor onze jeugdteams. Daarbij gaat JO19-1 (foto) bij Maasdijk uitmaken wie er aansluiting bij de bovenste plekken blijft houden en wie er voorlopig afhaakt. Voor JO19-2, dat thuis buurman ODB ontvangt, geldt na een winst- en verliespartij, in zekere zin hetzelfde.

Voor de beide JO17-teams is het wachten nog op de eerste punten. Tegen REMO en bij Lyra moet dit toch wel tot de mogelijkheden behoren. Na eenmaal winst en een gelijkspel gaat JO15-1 proberen de punten bij Laakkwartier binnen te halen. JO15-2 ontvangt Lyra, JO15-3 reist af naar hekkensluiter Vredenburch en JO15-4 gaat naar Sportclub Monster. JO13-1 is de competitie goed begonnen en zal die lijn zeker willen voortzetten tegen het nog puntloze Hercules. JO13-2 speelt eveneens thuis en ontvangt het sterke DHC, terwijl het voor JO13-3 in de uitwedstrijd tegen het Nootdorpse RKDEO nu pas echt gaat beginnen.

Bij JO11-1 lijkt de trein de laatste weken echt goed op stoom te komen, bij rode lantaarndrager Verburch krijgt de opgaande lijn hopelijk een passend vervolg. Ook JO11-2 treft de hekkensluiter, in dit geval ODB en begint als favoriet. JO11-3 ontvangt daarentegen de koploper Westlandia en kan daarbij mogelijk voor een verrassing gaan zorgen. Na het herfstkampioenschap blijft JO11-4 aan de winnende hand en zal er ongetwijfeld alles aan doen om de winst ook bij Houtwijk uit het vuur te slepen. JO11-5, op een voorlopige zesde plek, ontvangt de nummer vijf Hercules, spannend. Diezelfde tegenstander komt op bezoek bij JO11-6, maar in dit geval zijn ze de ongeslagen koploper, dat wordt best pittig, maar de bal blijft natuurlijk rond.

Tot slot onze jongste categorie, met wie we de voetbalzaterdag traditiegetrouw beginnen. JO9-1, JO9-3, JO9-4 en JO9-6 spelen thuis tegen respectievelijk DSVP, Semper Altius, Honselersdijk en Concordia. JO9-2, JO9-5 en JO8-1 vliegen uit naar KMD, Scheveningen en SVH. Met recht weer een ouderwets vol competitieprogramma met veel aantrekkelijke duels, voel je allemaal welkom om te komen kijken en aan te moedigen. 
 
Voor alle teams: vooral heel veel plezier gewenst! Voor het complete programma
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Van der Loo Schoonmaakdiensten
RW Repair B.V.
Fröling's
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
Malaika Kids
't Telecomhuys

Advertentie

Advertentie