Sportief, behulpzaam, gastvrij

Overzicht jeugd: DUNO JO15-1 en JO15-2 halen uit op doelpuntrijke zaterdag

Bloedeloze nulnulletjes kwamen we vandaag niet tegen bij de DUNO-jeugd. Integendeel, het regende soms goals, zowel voor als tegen. JO15-1 sluipt langzaam naar boven door een afgetekende 1-5 winst bij Laakkwartier. Maar de dubbele cijfers waren vandaag voor JO15-2, dat Lyra met maar liefst 10-0 terugwees. Minder fortuinlijk was JO15-4, dat bij SC Monster maar net onderuit ging: 1-0.

Bij de JO19 houdt het deze voorjaarsreeks nog niet echt over: JO19-1 keerde met een puntje terug uit het Westland, 2-2 werd het bij Maasdijk. Ook JO19-2 wist ondanks legio kansen niet te winnen, ODB ging via een 2-3 zege met de punten aan de haal. Ook tegen REMO moest JO17-1 nog op de eerste competitiepunten blijven wachten. Hoewel DUNO in de tweede helft nog dapper terugkwam, bleef de score toch op 1-2 steken. JO17-2 keerde met de volle winst terug uit het Westland. In een heuse thriller bij Lyra trokken onze mannen uiteindelijk met 3-4 aan het langste eind.

Bij JO13-1 blijft het lekker draaien, hoewel de winst tegen Hercules krap was, met 2-1 zijn "we" nog zonder puntverlies. De keeper van JO13-2 kreeg tegen koploper DHC lekker veel te doen, helaas moest hij daarbij vijftien keer vissen. Het goede nieuws is dat we inmiddels de sterkste tegenstanders uit de poule hiermee wel gehad hebben. JO13-3 speelde haar eerste officiƫle wedstrijd in de poule en haalde met 4-4 een punt bij RKDEO.

Voor JO11-1 was er een koude douche bij Verburch. Na de mooie winst in het HC-toernooi kwam het team via een 6-1 nederlaag met beide benen terug op de grond. Wel een feestje voor JO11-2 dat buurman ODB met 11-1 op de broek gaf, de bovenste plekken blijven hiermee in zicht. JO11-3 kent een wat lastiger start met duels tegen de sterkste teams uit de poule. Daarbij bleek koploper Westlandia vandaag met 0-6 een maatje te groot. Ook tegen Houtwijk bleef de succesformatie van JO11-4 rustig doorgaan met winnen, 0-4 werd het deze keer. Volgende week hier de topderby tegen buurman RAS.

JO11-5 en JO11-6 konden het tegen de sterke bezoekers van Hercules niet bolwerken. Met 4-14 en 1-9 zagen we een heleboel treffers, maar helaas voornamelijk aan de voor DUNO verkeerde kant. Bij JO9- en JO8-teams worden zoals bekend de uitslagen niet meer officieel bijgehouden, die moeten we de lezer dus ook in dit overzicht schuldig blijven. Het plezier was er ongetwijfeld niet minder om. Voor de uitslagen van vandaag

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Free-Kick
VoetCentraal
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Malaika Kids
M.C. Verhoef
't Telecomhuys

Advertentie

Advertentie