Sportief, behulpzaam, gastvrij

VOORUITBLIK JEUGD: Ajax op bezoek, cruciale duels boven- en onderaan

Een volle bak met ideale voetbalomstandigheden. Ingrediƫnten voor een voetbalweekend om naar uit te zien, zeker ook bij onze jeugdteams. Met deze keer JO9-2 als zondags toetje, in dit geval uit bij HBS. De andere JO8-en JO9-teams komen traditioneel op de zaterdagochtend al in actie,waarbij JO4, JO5 en JO8-1 thuis het spits afbijten. JO9-1 gaat naar Wilhelmus en een mixed team van VUC ontvangt JO9-6. JO9-3 bezoekt fusieclub Wateringse Veld GONA.

Dat doen ze in goed gezelschap, want ook JO11-3 gaat zaterdag richting de Vinex. JO11-4 (hier de foto's van afgelopen weekend)  , JO11-5 en JO11-6 spelen eveneens uit, waar ze ongetwijfeld op geduchte tegenstand kunnen rekenen. JO11-1 start als favoriet tegen nummer laatst Honselersdijk, maar zal ongetwijfeld waken voor onderschatting. Dat laatste zal zeker niet het geval zijn bij JO11-2, dat als voorproefje voor het treffen in de middag buurman RAS ontvangt.
 
Bij de JO13 al gelijk een kraker, want Ajax komt bij de JO13-3 op bezoek. Niet het team overigens, dat zondag bij PSV om het landskampioenschap strijdt, maar de naamgenoten uit Oegstgeest. Trouwens ook bepaald geen club om lacherig over te doen, want de vereniging ASC telt zo'n 35 jeugdteams en bestaat al sinds 1892. Een heuse topper voor JO13-1 dat naar koploper HBS gaat en zich bij winst serieus mengt in de strijd om de titel. JO13-2 gaat voor de drie punten bij SVH.

Zal JO15-1 de ongeslagen status vast kunnen houden bij Semper Altius, dat tot nu toe zonder winstpartij bleef? Puntverlies is feitelijk geen optie, willen we de race om het kampioenschap blijven volhouden. De titel is ook nog lang niet uit zicht voor JO15-2, zeker als de concurrenten elkaar punten afsnoepen en gewonnen wordt in het thuisduel tegen Erasmus. Een vroege uitwedstrijd voor JO15-3. Als de punten bij SC Monster worden meegenomen kunnen we ook hier nadrukkelijk naar boven blijven kijken. JO15-4 speelt in eigen huis tegen VELO,dat tot nu toe nog slechts een puntje wist te vergaren.
 
Wanneer 's middags letterlijk en figuurlijk de temperaturen gaan stijgen komen onze oudste jeugdteams in actie. Uitwedstrijden voor de JO17, waar JO17-1 naar het Kleine Loo gaat om het bescheiden geklasseerde VUC te bezoeken. JO17-2 gaat naar Rijswijk, waar Vredenburch gastheer zal zijn. JO19-1 hoopt definitief afscheid te nemen van de onderste plekken, als het nummer voorlaatst FC 's Gravenzande treft. In de schaduw van DUNO 1 zal JO19-2 tegen Laakkwartier op veld 2 het jeugdprogramma van deze zaterdag afsluiten.

Geen verkeerd programma, als je alle wedstrijden op een rijtje ziet. Dat kan hier nog een keer.
We rekenen op fraaie weersomstandigheden, mooie wedstrijden en vooral veel plezier!
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
VoetCentraal
RW Repair B.V.
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
Sollicitatie.nl
ING
R.A. von Oven & Zonen

Advertentie

Advertentie