Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO JO13-1 blijkt de sterkste tegen Hercules

Vandaag stond de wedstrijd tegen Hercules op het programma. Beide teams waren klaar voor de strijd en vanaf het beginsignaal was DUNO de sterkere in het veld.
Een aantal kansen volgen maar deze verdwijnen over of naast het doel. In de 15e minuut is daar het verlossende woord. Mooi overspel, schot op het doel en 1-0 voor DUNO. We gaan met een goed gevoel de rust in.
 JO13 1 Hercules 01
De tweede helft gaat van start. Hercules is feller uit de kleedkamer gekomen. Dit deert DUNO niet en gaat verder met het spel waar ze gebleven zijn. Een schot naar voren, speler komt los van de verdediging en gaat alleen op de keeper af. Grensrechter vlagt voor buitenspel, was dit het ook?? Wie zal het zeggen... Hercules vecht voor het waard is maar komt niet voorbij de keeper. Wederom een kans voor DUNO deze resulteert een 2-0 voorsprong. Even let DUNO niet goed op het lukt het Hercules de 2-1 te scoren. Dit is ook de eindstand. Lekker mannen!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
VoetCentraal
Malaika Kids
Fröling's
Free-Kick
Tios
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”

Twitter @hsvduno

za 24 mrt 15:02 HsvDunoHsvDuno: 26e minuut : doelpunt van @gscesdo wordt afgekeurd vanwege buitenspel. 2 minutes ago from Twitter for iPhone
vr 23 mrt 8:27 piewie1971piewie1971: @HsvDuno @Hoogvlietsuper Mooi met al de rassers er bij. 1 day ago from Twitter for Android in reply to HsvDuno

Agenda

mrt
24

za 24 mrt 14:30 - 16:30
Competitie: DUNO 1 - GSC Esdo 1

mrt
31

za 31 mrt 15:00 - 17:00
Competitie: Wanica Star 1 - DUNO 1

Verjaardagen

Advertentie

Advertentie