Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO JO15-1 wint in kraker van Die Haghe

DUNO JO15-1 - Die Haghe JO15-1  (4-1)
Om maar meteen met de deur in huis te vallen… Wat een kraker deze wedstrijd! Er stond natuurlijk een hoop spanning op, bij verlies zouden we verder achterop raken in de strijdt om het kampioenschap, maar bij winst doen we nog volop mee. Bovendien zijn de wedstrijden tegen Die Haghe altijd spannend gezien de vele bekende gezichten.

Lees meer...

DUNO JO15-1 zakt door het ijs in de tweede helft

Het was een beetje onwennig om op zondagochtend richting DUNO te wandelen, maar er stond toch echt een wedstrijd van JO15-1 op het programma. Het was niet zomaar een wedstrijd, want HVV was de tegenstander, en zij stonden op de eerste plaats. DUNO stond op 3 punten achterstand met een wedstrijd minder, dus nog volop kans op een hoge notering, zeker als we de heren uit het Benoordenhout vandaag een lesje konden leren.

Lees meer...

Nu met foto's : DUNO JO15-1 speelt gelijk bij BMT

De poule van JO15-1 is heel spannend, want er zijn maar liefst 7 ploegen die meedoen om de eerste plaats. DUNO en BMT horen beiden bij deze kanshebbers, dus op voorhand beloofde dit een spannende wedstrijd te worden. Lars kon helaas niet spelen wegens een schouderblessure, en Elian, die niet in de basis startte, viel al vrij snel uit met een hamstringblessure. Een aderlating voor het team, maar gelukkig was Daniel weer terug, en hij speelde een uitstekende wedstrijd.

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Fröling's
't Telecomhuys
RW Repair B.V.
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
ING

Twitter @hsvduno

vr 23 mrt 8:27 piewie1971piewie1971: @HsvDuno @Hoogvlietsuper Mooi met al de rassers er bij. 1 day ago from Twitter for Android in reply to HsvDuno
do 22 mrt 9:50 HoogvlietsuperHoogvlietsuper: RT @HsvDuno: Op naar een donderdagse DUNO-avond waar we over veel kunnen spreken. Zoals over verrassende verkiezingen en weer een mooie nad… 2 days ago from Hootsuite

Agenda

mrt
24

za 24 mrt 14:30 - 16:30
Competitie: DUNO 1 - GSC Esdo 1

mrt
31

za 31 mrt 15:00 - 17:00
Competitie: Wanica Star 1 - DUNO 1

Verjaardagen

Advertentie

Advertentie