Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO JO15-1 wint thuiswedstrijd van Quick

We zaten er al een tijd op te wachten, maar eindelijk was de lente begonnen. Voor het publiek een zegen, voor de spelers even wennen, want inspanning bij een hoge temperatuur valt niet mee. De tegenstander was Quick, een ploeg die nog niet zoveel punten bij elkaar wist te sprokkelen, in tegenstelling tot DUNO, dat nog steeds meedoet voor het kampioenschap. Op papier een te kloppen tegenstander dus, maar geen garantie voor succes. Bij de tegenstander veel bekende gezichten, want een aantal oud-DUNO-spelers zitten in dit team.

Lees meer...

DUNO JO15-1 houdt doel schoon en wordt tweede

Het is op Pasen niet alleen traditie om paaseieren te verstoppen. Deze dagen worden ook vaak gebruikt om voetbaltoernooien te organiseren. DUNO JO15-1 mocht zich op deze druilerige dag al om 09.15 uur melden bij Die Haghe. Deze ploeg is ook één van onze concurrenten in de competitie, dus een mooie manier om te kijken waar we mee te maken krijgen.  We hadden nog steeds te kampen met blessures. Issam, Sem, Thomas en Boris konden hierdoor helaas niet mee spelen. Laatstgenoemde twee waren wel aanwezig voor de nodige support. Danitsja was er niet, maar dan om een leuke reden, want zij mocht met ADO mee naar België. Daar zijn we natuurlijk allemaal erg trots op, maar het was wel een aderlating voor onze verdediging.

Lees meer...

HBS een paar maten te groot voor DUNO JO15-1

Op een druilerige lentedag mochten onze helden in de tweede ronde van de Haaglanden Cup aantreden tegen HBS. Dat was geen eenvoudige opgave, want er was niet veel huiswerk voor nodig om erachter te komen dat dit team de tweede plek bezet in de hoofdklasse.Daar kwam nog bij dat DUNO door blessures geteisterd werd. Issam was nog steeds afwezig vanwege een hamstringblessure. Thomas is op de weg terug. Danitsja meldde zich helaas ziek, en tot overmaat van ramp moest Boris afhaken tijdens de warming-up. We hielden nog maar één reserve over. Siwan begon aan de kant.

Lees meer...

Danitsja uit DUNO JO15-1 maakt debuut bij ADO Den Haag

We zijn maar wat trots op deze zondag 25 maart. Dat komt dankzij Danitsja, uit onze JO15-1. Een vaste waarde, kranige dame tussen stoere heren. Danitsja was uitgenodigd vandaag mee te doen met de dames van ADO Den Haag JO14. Uit bij FC Eindhoven mocht ze aan de slag. Een mooie stap in je voetballoopbaan Danitsja, van harte gefeliciteerd met dit debuut!
 
De DUNO jeugdcommissie
 

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
VoetCentraal
RW Repair B.V.
Fröling's
Free-Kick
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Malaika Kids

Advertentie

Advertentie