Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNOJO15-1 behaalt opnieuw 3 punten na sterke tweede helft

Na de enorme overwinning van vorige week gingen we er eens goed voor staan. De tegenstander van vandaag stond ook niet zo hoog op de ranglijst, maar gezien de behaalde resultaten was het geen ploeg om te onderschatten.
 
Danitsja was helaas ziek, dus centraal achterin stonden Boris en Thomas. Over de eerste helft kunnen we kort zijn, want er gebeurde nagenoeg niets. Toch hadden we zomaar met 0-1 achter kunnen staan toen VUC de onderkant van de lat raakte. Bij DUNO waren er kansjes voor Elian, Giovanni en Issam, maar VUC bleek een uitstekende keeper tussen de palen te hebben staan.
In de tweede helft hadden Jeffrey en Nathan een paar tactische wissels toegepast. Of dat de reden is, dat het in de tweede helft beter ging lopen, is niet duidelijk, maar het viel wel op, dat DUNO veel beter speelde dan in het eerste bedrijf.
DunoJO15 1VucJO15 1 23
Dat had al snel in een doelpunt kunnen resulteren, maar met een geweldig afstandsschot raakte Issam de lat. Bij de volgende poging was het wel raak. Issam kopte in na een voorzet van Yordi, al was het even de vraag of de bal de doellijn wel had gepasseerd. De scheidsrechter stond er bovenop, en wees gedecideerd naar de middenstip. De tegenstander protesteerde niet, dus we mogen aannemen, dat zijn waarneming juist was (1-0).
 
VUC kon in de tweede helft geen vuist meer maken, en het was Yordi die zijn terugkeer na een blessure opluisterde met een doelpunt. Het voorbereidende werk was van Sem en Justin. Het werd bijna 3-0 na een fantastische kopbal van Justin uit een voorzet van Issam, maar de bal ging net naast. Er volgden meer kansen, en Justin liet in de tweede helft zien dat hij enorm veel progressie heeft geboekt, en altijd aanspeelbaar is. Issam en Elian kennen zijn kwaliteiten en gaven een paar goede voorzetten. Helaas leverde dat geen doelpunten op. De laatste kans was voor Giovanni. Het was een knap schot uit de draai, maar helaas net naast.
DunoJO15 1VucJO15 1 2
Opnieuw drie punten voor JO15-1, en de eerste plek is nog steeds binnen handbereik. Volgende week is de lastige uitwedstrijd tegen BMT. Voor de prachtige foto's die Astrid heeft geschoten. 
 
Ruud Nobel
 
Overige uitslagen:
Wilhelmus - HVV 2-2
Scheveningen - Die Haghe 2-1
SVC’08 - TAC’90 2-1
Graaf Willem II VAC - BMT 3-5

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
Malaika Kids
VoetCentraal
R.A. von Oven & Zonen
M.C. Verhoef
't Telecomhuys
Free-Kick

Twitter @hsvduno

do 22 feb 6:28 HsvDunoHsvDuno: DUNO Vrouwen 1 wint oefenwedstrijd tegen @VELOVoetbal met 3-1. 1-0 Debby rust 1-1 na rust Anouk 2-1 Debby 3-1. 1 hour ago from Twitter for Android
wo 21 feb 11:54 MarsGameEventsMarsGameEvents: @HsvDuno Hebben jullie de hardware al geregeld? 20 hours ago from Twitter for iPhone in reply to HsvDuno

Agenda

mrt
10

za 10 mrt 14:30 - 16:30
Competitie: Celeritas - DUNO 1

mrt
17

za 17 mrt 14:15 - 16:30
Competitie: DUNO 1 - Erasmus

Verjaardagen

Advertentie

Advertentie