Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO JO17-1 kan voorsprong niet vasthouden

GDA JO17-2 - HSV DUNO JO17-1 (0-1) 2-2
Met vier finales achter elkaar was het vandaag wedstrijd nummer 1 uit tegen GDA. Zoals we van tevoren wisten zou dit een moeilijke kluif worden en waren de jongens van DUNO goed voorbereid. Helaas waren we vandaag niet geheel compleet door blessures en een schorsingen, er werd zelf gevoetbald door jongens die half geblesseerd waren maar toch alles wilde geven voor het team!!

Lees meer...

DUNO JO17-1 knokt zich als één team langs sc Monster

HSVDUNO JO17-1 - Sportclub Monster JO17-2 (3-1) 4-3
Na het debacle van vorige week tegen Loosduinen moesten we vandaag spelen tegen de wolkenkrabbers van Monster. Niet normaal hoe groot die gasten waren, Mo paste 3x in die spits! Maar goed dat is niet anders en dan moet je het op een andere manier winnen van die jongens.

Lees meer...

DUNO JO17-1 herpakt zich op weg naar Sportclub Monster thuis

De mannen van DUNO JO17-1 maken een mooi seizoen door en staan bovenaan in hun klasse. Ondanks de tegenslag afgelopen zaterdag - een nederlaag bij Loosduinen - is de ploeg er op gebrand het seizoen tot een succes te maken. Al kon je in de regen van Loosduinen wel ontdekken dat er enige gespreksstof over het voetbal was.... Niettemin was de vaststelling na afloop dat de mannen er gewoon weer vol tegenaan gaan. Komende zaterdag speelt JO17-1 thuis tegen Sportclub Monster.
 
 

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
VoetCentraal
RW Repair B.V.
Fröling's
Free-Kick
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Malaika Kids

Advertentie

Advertentie