Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO JO17-1 verstevigt koppositie

HSV DUNO JO17-1 - SV Die Haghe JO17-2 (0-0) 2-0
Vandaag was het eindelijk zo ver. Na een goede week training met veel arbeid en veel balcontacten gingen we met frisse moed de wedstrijd in tegen Die Haghe. Het was vandaag leuk om te zien dat iedereen netjes gekleed was. Vandaag was namelijk de eerste keer dat we de jas en het shirt van de sponsor aan hadden!

Over de eerste helft kan ik heel kort zijn, die was echt in en in triest!! Voetballend slecht, inzet slecht, communicatie slecht, acceptatie gehalte slecht en elkaar steunen als team was zeer slecht!!!
Wel waren er een paar kleine kansjes voor DUNO om op voorsprong te komen: Calvin vanuit een vrije trap tegen de paal, Basten alleen voor die keeper die Jay totaal over het hoofd zag die geheel vrij stond voor open doel en Yassir die 2 kleine kansjes miste en niet scherp was. Het was gelukkig zover we gingen de kleedkamer weer in, want het was rust. Na heel veel onweer en gedonder in de kleedkamer kwamen de mannen van de JO17-1 goed de kleedkamer uit!

De tweede helft was beter aan te zien en stiekem hoopten we in de dug out op een klein wondertje dat mocht zelfs een geluk doelpuntje zijn. Maar het was geen geluk doelpunt, want het was Basten die de bal mooi in de verre hoek krulde. Wat een opluchting langs de kant! We bleven daarna redelijk voetballen en dat was goed om te zien, want we stonden nu wel als een team op het veld! Weer kregen we een vrije trap die op een gunstige positie lag voor een uitstekende voorzet, Youri werd nog even naar voren gestuurd want tenslotte kan hij ook scoren!! Natuurlijk gebeurde dit ook en stonden we met 2-0 voor en was het Youri Carlos die nog even een sprintje van 50 meter trok en als een zwaan kwam aanvliegen in mijn armen. Wat is het leuk om te zien dat iedereen bezig is met het team!
 
Wel moet mij van het hart dat dingen op dit moment niet meer kunnen, dus onnodige gele kaarten zijn vanaf nu uitgesloten. Het is namelijk niet de eerste keer dat het team de dupe wordt door zo'n actie!! Maar desondanks zijn Marcel, John en ik zijn super blij dat jullie deze inzet tonen voor elkaar zelfs met af en toe een hindernis, perfect jongens! Man of the match: Basten

De gelukkige staf

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Malaika Kids
Free-Kick
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
Tios
't Telecomhuys
Sollicitatie.nl

Advertentie

Advertentie