Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO JO17-1 knokt zich als één team langs sc Monster

HSVDUNO JO17-1 - Sportclub Monster JO17-2 (3-1) 4-3
Na het debacle van vorige week tegen Loosduinen moesten we vandaag spelen tegen de wolkenkrabbers van Monster. Niet normaal hoe groot die gasten waren, Mo paste 3x in die spits! Maar goed dat is niet anders en dan moet je het op een andere manier winnen van die jongens.
 
 
Toch een beetje verrast door het voetballend vermogen van Monster wat ze lieten zien de eerste 10 minuten was het DUNO die een beetje gelukkig op 1-0 kwam door een doelpunt van Youri!! Na dit doelpunt gebeurde er wat er voorspeld was, Monster ging meteen de lange bal hanteren en hoopte op een slippertje in de verdediging van DUNO. Helaas gebeurde dit ook en was Jessy zijn man eventjes kwijt en daardoor werd het 1-1. Na deze 1-1 ging Monster weer proberen te voetballen alleen hadden ze nu de pech dat DUNO als team bleef staan en alle posities goed invulde! Helaas was het Bradley die uit moest vallen met een hamstringblessure en zich als een echte teamspeler liet wisselen zodat er wel 11 fitte spelers in het veld konden staan. (Jimmy viel in voor Bradley) Na wat goede combinaties was het Danny die van een grote afstand prima de bal achter de doelman schoot! Na deze 2-1 was het tijd voor een Pino goal zoals John op de bank zei en inderdaad onze grote blauwe peenvogel scoorde een schitterend doelpunt!! 3-1 de rust in wat een weelde!!! In de rust wat dingen duidelijk gemaakt aan sommige spelers en iedereen was erop gebrand om een goede 2de helft neer te zetten!!!
 
Helaas viel alles anders uit, we dachten goed te zitten maar door wat persoonlijke fouten achterin kwamen we heel snel weer op een gelijkspel te staan!! Er waren 11 minuten gevoetbald en de stand was 3-3 en we waren totaal de weg kwijt, alles wat in de koppies zat was er in 11 minuten uit. Maar toen stonden er een paar spelers op bij DUNO, waarbij Danny echt het voortouw nam. Zo konden we na een iets mindere periode toch weer terug in de wedstrijd komen. Gelukkig kwam de rest van het team ook tot de conclusie dat ze het met elkaar moesten doen en alles werd opzij gezet voor dat ene doel: 3 punten pakken en bovenaan blijven staan!! En natuurlijk was het onze reus in de spits die met zijn vechtlust meerdere kansen creëerde!! Dat resulteerde erin dat Calvin onderuit werd gehaald door de rechtsback van Monster. Omdat onze vaste penaltynemer niet speelde vandaag was Danny aangewezen om de penalty te nemen. Danny schoot de bal zuiver en met enige snelheid in de linkerhoek! 4-3 voor en nu vasthouden! Als een team hebben we elke lange bal van Monster afgeslagen en zo werd de overwinning binnen gesleept! Jongens gefeliciteerd en op naar de volgende moeilijke horde, GDA B2 uit. Man of the Match was vandaag Danny!!!
 
De begeleiding

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Fröling's
VoetCentraal
Malaika Kids
Tios
ING

Advertentie

Advertentie