Sportief, behulpzaam, gastvrij

Strijdlustig DUNO JO17-2 verslaat onfortuinlijk Quick

Met dit jaar nog 35 dagen en drie competitiewedstrijden te gaan troffen we deze zondag in eigen huis de mannen van Quick. Waar we eerst nog onze JO15-1 strijdend ten onder zagen gaan tegen een sterk HVV zagen we daarbij uit naar een lekker spannende pot. We stonden bij de aftrap immers in punten gelijk met de tegenstander van vandaag.

Lees meer...

DUNO JO17-2 speelt bij ODB een lange en een korte helft

Na een ochtendje jeugdscheidsrechters bekijken bij Die Haghe betrad ik vanmiddag de wondere wereld van onze directe buren, ODB. Een feest der herkenning aan het begin, we zagen verschillende jongens die tot voor kort het groenzwart van DUNO nog verdedigden. Anderen herkenden we van enkele weken terug, toen we ze nog spelend bij de JO19 ontmoetten. Flexibel inzetbaar blijkbaar, in bij de spelers aanwezige imposante baarden stonden we in ieder geval bij voorbaat al met 2-0 achter.

Lees meer...

DUNO JO17-2 toont zich hecht collectief en klopt Den Hoorn

Nog niet zo lang geleden was het doorgaan van verregende novemberwedstrijden als deze op veld 2 verre van zeker. Maar nu we daar voorzien zijn van een fraaie laag plastic in een bedje van kurk hoeven we ons daar gelukkig geen zorgen meer over te maken. In de slagschaduw van DUNO 1 op het andere veld kon JO17-2 in de invallende duisternis van vanmiddag gewoon aantreden tegen Den Hoorn JO17-4. Dat je dan een beetje nat wordt, daarom maalt dan uiteraard niemand.

Lees meer...

DUNO JO17-2 boekt ruime 1-6 overwinning op buurman RAS

Vandaag net als afgelopen dinsdag weer een uitwedstrijd, net als voor onze buurjongen trouwens. Nou moest hij vandaag met zijn JO17-team naar Sittard en volgende week naar Maastricht, wij hielden het lekker op de Albardastraat. We zitten namelijk net als het eerste in een soort fietspoule met clubs als Den Hoorn en FC 's Gravenzande als meest exotische tegenstanders. Opponent van vandaag was de JO17-2 van RAS, de Rijks Ambtenaren Sportvereniging, beter bekend als onze naaste buren. Hun laatste wedstrijd was uitgelopen op een dramatisch 16-1 verlies tegen de ietwat laag ingedeelde koploper SVH. Dat gaat ons geen tweede keer overkomen, zag je ze vooraf denken en voor de zekerheid waren er enige imposant ogende versterkingen ingevlogen. Noodzakelijke aanvullingen hadden wij traditiegetrouw ook, ditmaal met Lars, Rohan en keeper Romano. Net klaar met zijn wedstrijd met de JO15-2 kon hij voor het vervolg onder de JO17-2-lat plaatsnemen en dat deed hij met verve, het moet gezegd.

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
VoetCentraal
Malaika Kids
Fröling's
Free-Kick
Tios
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”

Twitter @hsvduno

vr 23 mrt 8:27 piewie1971piewie1971: @HsvDuno @Hoogvlietsuper Mooi met al de rassers er bij. 1 day ago from Twitter for Android in reply to HsvDuno

Agenda

mrt
24

za 24 mrt 14:30 - 16:30
Competitie: DUNO 1 - GSC Esdo 1

mrt
31

za 31 mrt 15:00 - 17:00
Competitie: Wanica Star 1 - DUNO 1

Verjaardagen

Advertentie

Advertentie