Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO JO17-2 blijft erin geloven en wint verdiend

Een oude bekende was vandaag onze tegenstander. Forum Sport kenden we nog uit de eerdere bekerwedstrijd, toen we thuis stevig klop kregen van de Leidschendammers. Vandaag was het duel op Sportpark't Loo, ooit nog thuishaven van het roemruchte TONEGIDO in zijn nadagen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Lees meer...

DUNO JO17-2 knokt zich collectief naar winst bij Lyra

Het was voor sommigen even zoeken, de plaats van handeling van vanmiddag lag nogal verscholen achter een serie wegomleidingen, maar uiteindelijk wist (bijna) iedereen tijdig De Lier te bereiken. Op een enkeling na, die moegezocht en deemoedig huiswaarts keerde vanuit het Westlandse doolhof. Ook hadden we een tweetal zieken, beterschap, zodat we om 12.30 uur met een toch niet kinderachtige groep van in totaal vijftien spelers konden aantreden.

Lees meer...

DUNO JO17-2 in tweede helft alsnog onderuit bij HBS

Nee, een bliksemstart was het bepaald niet vorige week thuis tegen DWO. Met zulke cijfers hadden we dit seizoen in competitieverband nog geen klop gehad en als de Zoetermeerders maatgevend zijn voor de tegenstand, die we dit voorjaar kunnen verwachten kunnen we onze borst nog aardig natmaken.

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
VoetCentraal
RW Repair B.V.
Fröling's
Free-Kick
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Malaika Kids

Advertentie

Advertentie