Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO JO17-2 komt net niet langszij bij VELO

Een inhaalduel voor de JO17-2 op deze winderige maar gelukkig droge dinsdagavond bij VELO. Een wedstrijd in de onderste krochten van de poule, waarbij de gastheren van vanavond zelfs nog volstrekt puntloos waren. DUNO, dat andermaal een reeks spelers miste, speelde met de inmiddels vaste invallers Daan en Lars uit de JO15. Ook keeper Ramon was niet wedstrijdfit, maar gelukkig bood ook hier onze JO15 uitkomst in de persoon van Romano. Je helpt elkaar als het erop aan komt uit de brand en zo hoort het ook binnen een vereniging, de namen schelen maar een paar letters tenslotte.

Lees meer...

DUNO JO17-2 vergeet kansen te benutten en is uitgebekerd

Of het de laatste wedstrijd in de beker zou worden voor de 17-2 zou vanmiddag duidelijk worden. In deze bekerpoule, waar iedereen van iedereen wint en de teams dus aan elkaar gewaagd zijn, was er in ieder geval nog een theoretische kans op de eerste plek in de poule. Dan moest er wel van KMD JO17-3 gewonnen worden, liefst met ruime cijfers. Personele aanvulling vanuit de JO15-4 was hierbij noodzakelijk en zeer welkom, omdat er traditiegetrouw een flink aantal spelers ontbrak. Mannen, bedankt voor de hulp!

Lees meer...

DUNOJO17-2 kan geen potten breken tegen SVH

Na de tumultueus verlopen wedstrijd tegen Toofan vorige week, stond het vizier deze zaterdag gericht op SVH. Het was een echte druilerige voetbaldag. Ik stond in de vroege ochtend al te kijken hoe mijn oudste zoon twee wedstrijden in goede banen leidde, om daarna naar 's Gravenzande te rijden waar hij met de JO19-2 speelde. Na een slechte wedstrijd gingen we toch met drie winstpunten terug naar Den Haag. Zoonlief thuis afgeleverd om op te warmen en op te drogen. Om daarna snel door te rijden naar DUNO voor de wedstrijd van de JO17-2. Daar aangekomen bleek dat ik me eigenlijk niet zo had hoeven haasten, want de wedstrijd begon zoals gewoonlijk op dit late tijdstip weer eens te laat.

Lees meer...

DUNO JO17-2 wint in tumultueus verlopen wedstrijd

Het was vroeg op voor de mannen van de JO17-2. Om 09.00 uur verzamelen voor de wedstrijd tegen Toofan. De eerste competitiewedstrijd tegen HBS hadden we helaas verloren, dus vandaag moesten we laten zien dat er ook gewonnen kon worden. Toofan uit is altijd lastig, dat konden een aantal spelers ons vertellen, maar goed we moeten uitgaan van onze eigen kracht.

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
M.C. Verhoef
Free-Kick
Tribouw
Sollicitatie.nl
RW Repair B.V.

Twitter @hsvduno

vr 15 dec 6:57 HsvDunoHsvDuno: RT @DTpersfoto: Oud Hollandsport voetballer Jan Teske en @SVC_08 sponsor Henk Groen kregen vanm in @VanStockum1833 uit handen van auteur Ro… 25 minutes ago from Twitter for Android
za 9 dec 16:23 HsvDunoHsvDuno: Eindstand SV Madestein tegen DUNO 1 5-2. 5 days ago from Twitter for Android
za 9 dec 16:14 HsvDunoHsvDuno: 5-2 bij SV Madestein tegen DUNO 1. 5 days ago from Twitter for Android
za 9 dec 16:00 HsvDunoHsvDuno: 4-2 bij SV Madestein tegen DUNO 1. 5 days ago from Twitter for Android
za 9 dec 15:53 HsvDunoHsvDuno: Foeat Stolk brengt DUNO 1 nog dichterbij tegen SV Madestein: 3-2. 5 days ago from Twitter for Android

Agenda

dec
16

za 16 dec 14:15 - 16:00
Competitie: DUNO 1 - VCS 1

Verjaardagen

Advertentie

Advertentie