Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNOJO17-2 kan geen potten breken tegen SVH

Na de tumultueus verlopen wedstrijd tegen Toofan vorige week, stond het vizier deze zaterdag gericht op SVH. Het was een echte druilerige voetbaldag. Ik stond in de vroege ochtend al te kijken hoe mijn oudste zoon twee wedstrijden in goede banen leidde, om daarna naar 's Gravenzande te rijden waar hij met de JO19-2 speelde. Na een slechte wedstrijd gingen we toch met drie winstpunten terug naar Den Haag. Zoonlief thuis afgeleverd om op te warmen en op te drogen. Om daarna snel door te rijden naar DUNO voor de wedstrijd van de JO17-2. Daar aangekomen bleek dat ik me eigenlijk niet zo had hoeven haasten, want de wedstrijd begon zoals gewoonlijk op dit late tijdstip weer eens te laat.

Op de bank zag ik een aantal onbekende jongens, want de JO17-2 kampte nog steeds met een aantal geblesseerden (Jitesh, Ingmar en Ayoub was er deze week bijgekomen) en ook Zion was niet van de partij. Gelukkig waren Gino, Daan en Lars uit de JO15 bereid om ons team uit de brand te helpen. Dank daarvoor. Over de wedstrijd zelf kan ik eigenlijk heel kort zijn. DUNO kwam op alle fronten tekort en wist met kunst en vliegwerk de uitslag binnen de perken te houden.
JO17 2 SVH Dwight en Mauricio
We waren niet scherp en zoals zo vaak liet de afstemming tussen de linies te wensen over. We vergaten om te schakelen en te vaak gebeurde het dat onze supersnelle spits Maurizio op een eilandje stond. De ballen bereikten hem niet of de andere spelers vergaten met hem op te stomen. Ferry probeerde nog het een en ander om te zetten, door bijvoorbeeld een verdediger op het middenveld te zetten, maar dat alles mocht niet baten.
JO17 2 SVH David en RemkoDe wedstrijd was nog maar net begonnen of SVH kwam op een 0-1 voorsprong, om vrij snel daarna de 0-2 te maken. Maar die werd gelukkig afgefloten voor buitenspel. Gelukkig voor DUNO schoot Maurizio de 1-1 binnen en we haalden opgelucht adem, maar dat was te vroeg. Voor we het wisten had SVH zich hersteld en kwamen ze op een 1-3 voorsprong. Met deze stand gingen we rusten.
Na rust probeerde DUNO het nog wel en hielden ze het ook lang vol, maar we moeten toegeven dat de spelers van SVH technisch maar vooral fysiek veel sterker waren en DUNO aan alle kanten overliepen. DUNO mag zich dan ook in de handen knijpen dat het de schade uiteindelijk tot 1-6 beperkt wist te houden.

Volgende week zaterdag om 12.00 uur spelen we uit bij Velo tegen hun JO17-7. Voor de foto's >>>
 
Henriette

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
VoetCentraal
RW Repair B.V.
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
Sollicitatie.nl
ING
R.A. von Oven & Zonen

Advertentie

Advertentie