Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO JO19-1 pakt ruime overwinning in oefenduel

Honselersdijk - DUNO JO19-1  1-7, zaterdag 3 februari 2018

Na twee voorgaande zware wedstrijden, tegen eerstelassers KMD en SvC'08, speelden onze jongens nu een prima oefenpotje. In de eerste helft stond het 1-3 voor DUNO O19-1. Na de thee vielen er nog vier doelpunten: Michael (3), Joël (3) en de mooiste van Wesley...

John

 

 

DUNO JO19-1 verliest van een beter KMD met 0-6

KMD JO19-1 - DUNO JO19-1 6-0, oefenduel zaterdag 20 januari 2018
 
In de eerste 10 minuten waren we niet scherp genoeg en KMD profiteerde daarvan en scoorde 0-1 en 0-2 dat was ook de ruststand. Op een hoger niveau moet je gelijk alert zijn en aanspeelbaar zijn en duels winnen. Nu werden we met neus op de feiten geduwd, maar in de tweede helft kwam DUNO beter in de wedstrijd wat toch een aantal kansen opleverde.
 
Iedereen moet zijn taken uitvoeren en daarin zijn we te makkelijk geweest. Kortom, komende week wacht ons weer een sterke tegenstander SVC'08.
 
John
 
 
 

DUNO J019-1 wint oefenwedstrijd met 10-3

In de eerste helft stond het 4-0 voor DUNOJO19-1,maar daarna kwam JO19-2 goed terug naar 4-2. De gehele tweede helft op het eind was het eenrichtingsverkeer.
Het was een leuke sportieve wedstrijd die uiteindelijk met 10-3 gewonnen werd.

Lees meer...

DUNO JO19-1 groep geniet van Kerstdiner in sponsorhome

Het is de tijd van de Kerstdiners... ook op DUNO natuurlijk. Het Grote DUNO Kerstbuffet is op zaterdag 23 december JE KUNT JE NOG NET OPGEVEN, maar ook op teamniveau wordt er driftig Kerst gevierd. Zoals DUNO JO19-1, dat op donderdag 14 december in feestelijke sferen kwam. Het smaakte in het DUNO-sponsorhome heerlijk en was reuzegezellig. Zowel ouders, trainers, begeleiders als spelers waren van de partij.
 

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Van der Loo Schoonmaakdiensten
RW Repair B.V.
Fröling's
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
Malaika Kids
't Telecomhuys

Advertentie

Advertentie