Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO JO19-2 wint (maar vraag niet hoe) van 's-Gravenzande JO-19 5

Tsja, de bal was glad, het regende in het begin, het gras was nat, het veld liep wat bol en de tegenstander speelde een defensieve 4-4-2. Kortom moeilijke condities en dat bleek in het spel dat eigenlijk niet om aan te zien was. Passes kwamen niet aan, voorzetten te laag of achter, combinaties die niet liepen, etc. Het enige positieve was dat wij duidelijk de betere ploeg waren maar nauwelijks goede kansen creĆ«erden.
Uiteindelijk viel in de eerste helft een lucky eigen goal door een fout bij weer een matig genomen corner en dat was enige (hoogte & diepte)-punt. Uiteindelijk resulteerde die goal in een 1-0 overwinning en liepen wij geen schade op qua punten.
JO19 2 Gravenzande Joaquin
Nu even de herfstvakantie (weekend vrij), dan bekerwedstrijd tegen DWO (gebruiken wij om er weer in te komen) en dan zien wij weer verder. Vooralsnog staan wij wel mooi tweede en is Andy nog steeds topscoorder.
 
 
Erik 
 
TOPSCOORDERS COMPETITIE
Andy     2
Maarten 1
Joaquin  1

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
VoetCentraal
Malaika Kids
Fröling's
Free-Kick
Tios
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”

Twitter @hsvduno

vr 23 mrt 8:27 piewie1971piewie1971: @HsvDuno @Hoogvlietsuper Mooi met al de rassers er bij. 1 day ago from Twitter for Android in reply to HsvDuno

Agenda

mrt
24

za 24 mrt 14:30 - 16:30
Competitie: DUNO 1 - GSC Esdo 1

mrt
31

za 31 mrt 15:00 - 17:00
Competitie: Wanica Star 1 - DUNO 1

Verjaardagen

Advertentie

Advertentie