Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO JO19-2 wint eenvoudig van Verburch JO19-2

Ik hou het kort vandaag. In het begin leek Verburch nog tegenstand te bieden maar het spel schoof steeds meer naar de goal van Verburch.
Ondanks dat wij Marten in de eerste helft 10 minuten kwijt waren aan een gele kaart scoorde hij met een, positief omschreven intikkertje of ook wel een rollertje, de 1-0. Vele kansen volgenden met als mooiste misser in de eerste helft Floris die zo veel tijd kreeg om te schieten dat hij hem toch uiteindelijk genadeloos net overschoot. Gelukkig maakt Hans na goed doorzetten de 2-0 en gingen wij met een goed gevoel de rust in.
JO19 2 Verburch doelpuntIn de tweede helft was het verzet van Verburch gebroken en konden wij rustig doorvoetballen. Gevolg was wel dat de concentratie (ver) wegzakte en passes/combinaties niet accuraat waren en kansen niet benut werden. Maarten brak de ban en speelde zich na een goede combinatie mooi vrij en hield het spannend door lang te wachten met schieten maar scoorde uiteindelijk. Daarna en daarvoor paar keer houtwerk en een afgekeurde goal en dan nog de 4-0 door Tony na doorzetten van Anass . In de tweede helft een mooie solo van Jeremy als hoogtepunt en had Gijs een mooie kans maar die koos voor een schot huizenhoog over (maar met overtuiging, de bal wordt nog gezocht).
JO19 2 Verburch koppogingWedstrijd uitgespeeld, punten binnen, en nog steeds ongeslagen en weer de 0 gehouden. Kortom prima ochtend/middag en op naar volgende week. Voor de foto's van deze wedstrijd 
 
Erik

TOPSCOORDERS COMPETITIEJO19 2 Verburch de bank
Tony 3
Hans 3
Andy 2
Maarten 2
Marten 2
Floris 1
Joaquin 1
Anass 1
 
 

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Free-Kick
VoetCentraal
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Malaika Kids
M.C. Verhoef
't Telecomhuys

Advertentie

Advertentie