Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO JO19-2 verliest nipt in intense wedstrijd van ODB JO19-1 (2-3)

Na de voorjaarsvakantie weer een eerste wedstrijd met lekker weer. Minder ideaal was dat wij door verschillende omstandigheden vier spelers moesten missen (Tayyip, Joaquin, Thomas & Hans), waardoor wij bij de aftrap met 11 spelers stonden en wat moesten schuiven in de opstelling. Wij wisten dat David en Remzi van de JO17-2 ons nog zouden komen versterken gedurende de wedstrijd, maar toch een krappe bezetting (die volgende week weer opgelost is). Voor de winterstop hadden wij nog met 0-3 gewonnen van ODB in de wetenschap dat die wedstrijd ook gelijk op ging en de uitslag wat vertekend was.

Beide ploegen begonnen fel aan de wedstrijd en het was een open duel waar er kansen over en weer waren. Mike had een paar fenomenale reddingen in huis waardoor wij de 0 konden houden en Maarten maakte vrij voor de goal prima af en een 0-1 stand. Was het 0-2 geworden, waar er kansen voor waren, dan hadden wij waarschijnlijk de wedstrijd gewonnen maar ongelukkig scoorde Leo een eigen kopgoal waardoor wij de rust ingingen met een 1-1 stand.
JO19 2 ODB Marten
In de tweede helft begon ODB wat beter en kwamen wij er moeilijk uit wat resulteerde in een goal voor ODB. Maar ook DUNO kreeg kansen en het was Marten die vlak na een goede kans zichzelf vrijspeelde en hard inschoot, 2-2. Het duel bleef op en neer gaan maar ODB was dit keer de gelukkige en scoorde de 2-3 waarna DUNO verwoed aanviel, maar ook ODB kansen kreeg, maar geen van beide partijen meer scoorde.
JO19 2 ODB Tony
Jammer, er had meer ingezeten en met een volledige verse bezetting hadden wij waarschijnlijk kunnen winnen. Waar het voor de winterstop vaak onze kant opviel is het nu 2 keer net niet geweest en verliezen hoort er ook bij. Positief het harde werken de hele wedstrijd van iedereen en dat geeft vertrouwen voor de volgende wedstrijden. Dank aan David en Remzi voor het invallen en volgende week pakken wij het weer op en gaan wij voor de winst. In deze poule is alles nog mogelijk gezien de stand en zullen de ploegen boven ons zeker punten verspillen, aan ons om de volgende wedstrijden te winnen. Voor de foto's 

Erik
 
Competitie (2e helft seizoen)
Maarten 2
Andy 1
Marten 1

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Free-Kick
VoetCentraal
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Malaika Kids
M.C. Verhoef
't Telecomhuys

Advertentie

Advertentie