Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO JO9-2 oefent als ware kampioenen

Helaas kon Adam er vandaag niet bij zijn. Veel beterschap toe gewenst namens het team en ouders. Sebas van de mini-f heeft met ons meegedaan en hoe... vol in de aanval en scoren ook nog, super gedaan jongen. Na een weekje geen training gehad te hebben is een wedstrijdje wel weer leuk en de jongens zijn er klaar voor. In de kleedkamer kregen de spelers een tactische bespreking en werd er verteld wat er van ze verwacht word.... Hop, hop het veld op de warming-up begint.Want goh wat is het weer koud ❄ zo langs de lijn.

Lees meer...

Oma Tine geniet van leuke wedstrijd DUNO JO9-2

Voetbalochtend door de ogen van een voetbaloma Vroeg uit de veren en op naar het veld. Bij de JO9-2 hadden ze er ondanks de kou veel zin in. Even een warming-up voor de boys en voor mij ook. Snel nog even de limonade halen met Christa in de kantine en het fluitsignaal heeft geklonken. 

Lees meer...

DUNO JO9-2 trotseert koude ochtend...en hoe!

Een wedstrijd in de kou met rijp op het veld. Hier en daar wat glad, maar we gaan ervoor. De jongens zoeken elkaar op het veld en we zien aardig overspel. Het resultaat mag er zijn met een doelpunt van Mika 0-1 en gevolgd met een doelpunt van Tristan.

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
VoetCentraal
Malaika Kids
Fröling's
Free-Kick
Tios
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”

Twitter @hsvduno

vr 23 mrt 8:27 piewie1971piewie1971: @HsvDuno @Hoogvlietsuper Mooi met al de rassers er bij. 1 day ago from Twitter for Android in reply to HsvDuno

Agenda

mrt
24

za 24 mrt 14:30 - 16:30
Competitie: DUNO 1 - GSC Esdo 1

mrt
31

za 31 mrt 15:00 - 17:00
Competitie: Wanica Star 1 - DUNO 1

Verjaardagen

Advertentie

Advertentie