Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO JO9-2 speelt slechte tweede helft en verliest oefenpot

Voor vandaag staat er geen competitie wedstrijd op het programma. De leiders hebben daarom een oefenwedstrijd geregeld. Super leuk dat SV Leidschenveen JO9-4 bereid is om te komen spelen.
 
Het fluitsignaal klinkt en de wedstrijd gaat van start. Zowel DUNO als Leidschenveen gaan gewild op de bal. Zoals de leiders hadden aangegeven in de peptalk gaat DUNO fel het spel in. Het duurt deze keer iets langer dan het gemiddelde eerste doelpunt van DUNO, maar daar was hij dan! 1-0. Dit doelpunt werd super snel opgevolgd door de 2-0. De aftrap volgt. DUNO is op stoom. Er wordt goed over gespeeld. DUNO maakt het derde doelpunt van de wedstrijd, 3-0. Time out
JO9 2 Leidschenveen kluitje
Na de time out wordt de wedstrijd hervat. Leidschenveen begint feller op de bal. Een poeier van Leidschenveen op het doel van DUNO beland in de kruising. Dit resulteert de stand op 3-1.
DUNO antwoord hier snel op en maakt de 4-1. Als Leidschenveen dichter bij het doel komt worden aardige schoten afgevuurd. Gelukkig houden de verdediging en keeper stand. Het spel van DUNO wordt wat rommeliger. Gelukkig maken ze nog de 5-1. Leidschenveen maakt gebruik van het mindere spel van DUNO en maakt vlak voor rust de 5-2.
JO9 2 Leidschenveen keeper duikt
De rust is voorbij en we gaan weer beginnen. Ondertussen heeft er een keeper wissel bij DUNO plaatsgevonden. De rust heeft DUNO geen goed gedaan. Het lijkt alsof ze het spel kwijt zijn en Leidschenveen maakt hier gretig gebruik van en loopt uit naar 5-4. Keeper DUNO heeft nog wat mooie reddingen. En haalt nog een bal van de lijn. Maar ondanks dat kakt de verdediging in en komt de stand op 5-6. Vlak voor het eindsignaal krijgt DUNO de kans om er gelijk spel van te maken. Maar helaas, dit wordt ze niet gegund. Eindstand 5-6. Een nuttige oefenpot voor de JO9-2 dus. 

Sandra
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
VoetCentraal
Malaika Kids
Fröling's
Free-Kick
Tios
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”

Twitter @hsvduno

vr 23 mrt 8:27 piewie1971piewie1971: @HsvDuno @Hoogvlietsuper Mooi met al de rassers er bij. 1 day ago from Twitter for Android in reply to HsvDuno

Agenda

mrt
24

za 24 mrt 14:30 - 16:30
Competitie: DUNO 1 - GSC Esdo 1

mrt
31

za 31 mrt 15:00 - 17:00
Competitie: Wanica Star 1 - DUNO 1

Verjaardagen

Advertentie

Advertentie