Sportief, behulpzaam, gastvrij

Max uit JO9-2 is Pupil van de Week bij DUNO 1 tegen Erasmus

We hebben er weer een! Komende zaterdag 17 maart ontvangt DUNO 1 SV Erasmus en daar hoort natuurlijk een Pupil van de Week bij. De gelukkige is Max van Kampen uit DUNO JO9-2.
 
Max is 8 jaar en voetbalt sinds zijn 7 jaar, en is gestart bij GDA in een f-team. Nu overgestapt sinds september 2017 en inmiddels spelend in DUNO JO9-2. Volgens het thuisfront doet hij dit met veel plezier. "Max is zichzelf aan het ontwikkelen in het voetballen en leert veel van de trainers Patrick en Wouter."

Max voetbalt nu zijn tweede seizoen in een F-team en daar is zijn positie links in de verdediging. Wat hij leuk vindt aan deze positie is dat hij ervoor wilt zorgen dat er geen schot op het doel komt. In zijn vrije tijd volgt hij een voetbalcursus in de gymzaal op school en met buiten spelen trapt hij ook wel eens een balletje met vriendjes.

"Om Pupil van de Week te zijn kan hij zich nog niks bij voorstellen wat het nou is, maar vind het leuk om mee te maken."

 Veel plezier alvast gewenst, Max!

maxpupil

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
VoetCentraal
Malaika Kids
Fröling's
Free-Kick
Tios
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”

Twitter @hsvduno

za 24 mrt 15:02 HsvDunoHsvDuno: 26e minuut : doelpunt van @gscesdo wordt afgekeurd vanwege buitenspel. 4 minutes ago from Twitter for iPhone
vr 23 mrt 8:27 piewie1971piewie1971: @HsvDuno @Hoogvlietsuper Mooi met al de rassers er bij. 1 day ago from Twitter for Android in reply to HsvDuno

Agenda

mrt
24

za 24 mrt 14:30 - 16:30
Competitie: DUNO 1 - GSC Esdo 1

mrt
31

za 31 mrt 15:00 - 17:00
Competitie: Wanica Star 1 - DUNO 1

Verjaardagen

Advertentie

Advertentie