Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO 1 gaat met ploeg minder verder in 4B: HDV trekt zich terug

Het bestuur van HDV heeft besloten het eerste zaterdagteam terug te trekken uit de competitie. Zo melden de websites Haaglanden Voetbal en het Haags amateurvoetbal. De Zuiderparkclub keerde dit seizoen terug in de zaterdagcompetitie en deed dat aanvankelijk niet eens onverdienstelijk.

De laatste weken werden de resultaten echter slechter. De vierde klasse B gaat daardoor terug van dertien naar twaalf ploegen. Vanaf het moment dat HDV tweemaal officieel niet is opgekomen bij een wedstrijden, zullen alle resultaten van de ploeg geschrapt worden. Het betekent dat DUNO, dat gelijkspeelde tegen HDV, twee verliespunten minder gaat hebben.

 

 

Familie Van der Zwan fuift selectie op Indische maaltijd

De ouders van trainer Benjamin van der Zwan (en ZaMi-voorzitter Jeroen) hebben de DUNO-selectie donderdag 30 november getrakteerd op een heerlijke Indische maaltijd. Het was allemaal top geregeld. De selectie zegt ook bij deze dank voor de mooie geste! Van de trainers Benjamin en Hans Lamens volgde als toetje nog een ijsje - een mooie traditie als beloning van winst van zowel DUNO 1 als 2 in hetzelfde weekeinde.
 

Lees meer...

Loting koppelt DUNO 1 in HV-toernooi aan Remo en VELO

In het toernooi om de Sir Winston Cup in het Haaglanden Voetbal Toernooi speelt DUNO in de eerste ronde thuis tegen Remo. Als we die tweestrijd overleven spelen we in de tweede ronde thuis tegen VELO (za). De wedstrijden worden gespeeld op 6 februari en eventueel 6 maart. Dat bleek woensdagavond 29 november tijdens de loting. Namens DUNO waren selectiemanager Jan Ponsen, verzorger Kees Buis en tweede trainer Hans Lamens onder anderen van de partij. Ze staan zelfs op de foto van de organisatie hieronder....
 

Lees meer...

Over echt gras bij DUNO 1 en een overzicht van gespeelde duels

Dat was wel weer even wennen voor DUNO 1 bij PGS/Vogel. De ondergrond was glibberig, je kon erover uitglijden en gaandeweg de wedstrijd vloog de modder je ook om de oren. Bij het naburige Die Haghe werden zelfs een paar wedstrijden afgekeurd... Ockenburgh is kunstgras en ook veel natuurgras - en op die laatste ondergrond moesten we spelen. Met alle nadelen vandien. Toch was het ook wel weer lekker om gras te snuiven en te proeven, ook al kwam het 't spel niet altijd ten goede. Het maakt de blijdschap om kunstgras er trouwens niet minder om.
 
 
Inmiddels heeft de website Haaglanden Voetbal het vierde klasse B overzicht geplaatst. Ondanks het gelijkspel blijft DUNO bovenin meedoen. Ook bij hethaagsamateurvoetbal een overzicht.

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
M.C. Verhoef
Free-Kick
Tribouw
Sollicitatie.nl
RW Repair B.V.

Twitter @hsvduno

vr 15 dec 6:57 HsvDunoHsvDuno: RT @DTpersfoto: Oud Hollandsport voetballer Jan Teske en @SVC_08 sponsor Henk Groen kregen vanm in @VanStockum1833 uit handen van auteur Ro… 24 minutes ago from Twitter for Android
za 9 dec 16:23 HsvDunoHsvDuno: Eindstand SV Madestein tegen DUNO 1 5-2. 5 days ago from Twitter for Android
za 9 dec 16:14 HsvDunoHsvDuno: 5-2 bij SV Madestein tegen DUNO 1. 5 days ago from Twitter for Android
za 9 dec 16:00 HsvDunoHsvDuno: 4-2 bij SV Madestein tegen DUNO 1. 5 days ago from Twitter for Android
za 9 dec 15:53 HsvDunoHsvDuno: Foeat Stolk brengt DUNO 1 nog dichterbij tegen SV Madestein: 3-2. 5 days ago from Twitter for Android

Agenda

dec
16

za 16 dec 14:15 - 16:00
Competitie: DUNO 1 - VCS 1

Verjaardagen

Advertentie

Advertentie