Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO houdt VELO lang bij in Haaglanden Cup, verlies na pingels

In een bijzonder enerverende wedstrijd in de strijd om de Sir Winston Bokaal van het Haaglanden Voetbal Toernooi heeft DUNO 1 tegen derdeklasser (en koploper) VELO (za) na strafschoppen het onderspit gedolven. Na de 4-4 in de reguliere speeltijd nam VELO die pingels beter: DUNO miste er drie, de Westlandse ploeg twee.
 
Ondanks de teleurstelling om de afloop mogen de mannen van trainer Benjamin van der Zwan trots zijn op de 4-4, behaald in een wedstrijd waarin DUNO en VELO elkaar steeds in evenwicht hielden. DUNO zag Elyseo van de Graaf (2), Donny van den Hoogenband en Foeat Stolk scoren.

Lees meer...

Haaglanden Cup: DUNO 1 dinsdag thuis tegen VELO (zat)

Deze week gaat DUNO 1 verder in de strijd om de Haaglanden Cup. Komende dinsdag 6 maart is VELO (zat) te gast. We beginnen op Haagsche Dynamiek om 20.00 uur.
 
DUNO won in de openingsronde van REMO. LEES OOK:  DUNO 1 na winst op REMO naar tweede ronde Haaglanden Toernooi. In VELO krijgt DUNO een sterke opponent: de ploeg gaat aan kop in de derde klasse B van de competitie. 

Maar niet alleen DUNO 1 speelt in het Haaglanden Voetbal Toernooi. Ook onze hoogste jeugdteams doen mee (alleen voor JO19-teams is er geen apart toernooi). Deze week is het de beurt aan DUNO JO11-1 en JO9-1 om te beginnen.

Overigens is dinsdag 6 maart ook het oefenduel tussen DUNO 2 en DUNO JO19-1.

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
VoetCentraal
Malaika Kids
Fröling's
Free-Kick
Tios
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”

Twitter @hsvduno

vr 23 mrt 8:27 piewie1971piewie1971: @HsvDuno @Hoogvlietsuper Mooi met al de rassers er bij. 1 day ago from Twitter for Android in reply to HsvDuno

Agenda

mrt
24

za 24 mrt 14:30 - 16:30
Competitie: DUNO 1 - GSC Esdo 1

mrt
31

za 31 mrt 15:00 - 17:00
Competitie: Wanica Star 1 - DUNO 1

Verjaardagen

Advertentie

Advertentie