Sportief, behulpzaam, gastvrij

VERSLAG: Met ongelooflijk veel teamgeest pakt DUNO de titel

DUNO 1 - SV Madestein 1 6-1 (1-0), zaterdag 26 mei 2018
Het is zaterdagavond laat, de website van Haaglandenvoetbal.nl heeft de eerder verkeerd weergegeven uitslagen uit de 4e klasse B inmiddels gecorrigeerd en nu staat het er toch echt:
 
1. DUNO 22 – 16 – 2 – 4 – 50 – 68 – 26 – K

Lees meer...

Een standbeeld voor Benjamin van der Zwan, kampioenstrainer

Hij was een stralend middelpunt bij het kampioensfeest van DUNO 1: trainer Benjamin van der Zwan. De oefenmeester glunderde van oor tot oor en mag op deze plek een standbeeld toebedeeld krijgen. Hoewel de wegen van DUNO en Benjamin aan het einde van dit seizoen uit elkaar gaan, is de manier waarop Benjamin tot aan de finish bij het kampioenschap bracht geweldig te noemen. Bedankt trainer! Een verdiend huldebetoon en een zoen na afloop was je terechte beloning.
 

Lees meer...

VERSLAG, FOTO'S: DUNO 1 kan zaterdag 26 mei kampioen zijn

VCS 1 - DUNO 1  0-1 (0-1), zaterdag 19 mei 2018
 
DUNO 1 kan zaterdag 26 mei 2018 kampioen worden van de vierde klasse B. DUNO 1 kan zaterdag 26 mei 2018 kampioen worden van de vierde klasse B. We tikken die zin maar twee keer op, omdat je zou kunnen denken: lees ik het wel goed? Jawel! Na een seizoen waarin DUNO slechts eenmaal eerder aan kop van de ranglijst belandde, is het op de voorlaatste speeldag ook gelukt: DUNO leidt de dans om het kampioenschap met 1 punt voorsprong op Loosduinen. Komende zaterdag, thuis tegen SV Madestein, kunnen we de kroon op het werk zetten. Bij winst promoveren we naar de derde klasse. (lees onder de foto's verder)

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
VoetCentraal
RW Repair B.V.
Fröling's
Free-Kick
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Malaika Kids

Advertentie

Advertentie