Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO 4 wint overtuigend van Verburch, hattrick Jeffrey Put

Verburch 4 - DUNO 4 1-5 (0-4)

De verslaggever heeft gelukkig weer de pen overhandigd gekregen van het schrijverscollectief en kon daarmee na een aantal weken afwezigheid, het verslag schrijven van afgelopen zaterdag tussen het elftal van coach Fred van Huijzen en het Poeldijkse Verburch. Een kwartier later dan gepland, liet DUNO 4, met een aantal nieuwe gezichten in de ploeg, vanaf het beginsignaal zien, de goede resultaten van de afgelopen weken door te willen trekken. De wedstrijd kende echter twee gezichten. De eerste helft waarbij Jeffrey (zie foto) met een zuivere hattrick de hoofdrol opeiste, was bovendien van een hoogwaardig gehalte, doch de tweede helft werd jammergenoeg plichtmatig afgewerkt, jammer, want de uitslag had veel hoger uit kunnen vallen. Toch was in de tweede helft zeker een hoogtepunt te noteren. In de 79e minuut betrad Eric Heijdt na 5 maanden blessureleed onder daverend applaus het speelveld en liet zien dat zijn passes over twee meter naar zijn ploeggenoten, nog steeds loepzuiver aankomen! Eric, het begin is er en we hopen dat het een mooi en blessurevrij seizoen voor je gaat worden! Nu nog de terugkeer van Paul en Sander, de vooruitzichten zien er in ieder geval belovend uit.

4a

Jeffrey Putt, zuivere hattrick

 

4b

Het was weer gezellig langs de lijn. Coach Fred van Huijzen (links) volgt zijn mannen.

De wedstrijd was nog geen 7 minuten oud of DUNO kwam door een vernietigend schot van Jim op voorsprong, na uitstekend voorbereidend werk van Jeroen Feijen en het aangeven van Jeffrey.

 

4c

DUNO viert de 0-1.

Verburch had op deze tegentreffer geen passend antwoord, sterker nog, 7 minuten later was het voor de mannen van coach Fred van Huijzen wederom raak. Met een schitterende uithaal passeerde Jeffrey de Verburch doelman, 0-2. De DUNO machine was op stoom gekomen en Verburch werd bovendien door DUNO niet in de gelegenheid gesteld om wat terug te doen, mede door een sterk middenveld onder aanvoering van de sterk spelende Nick. Nadat Graeme in de 31e minuut zijn vrije trap net over zag gaan, was het wederom de gretige Jeffrey, die twee minuten later met een geweldig afstandsschot de Verburch doelman kansloos liet, 0-3. Ook na deze treffer bleef de mannen van coach Fred van Huijzen, heer en meester. Het werd bijna 0-4, maar Jeffrey kwam helaas lengte tekort om in te koppen, na een knappe voorzet van Fred.

Het leek dat beide ploegen met een 0-3 ruststand de kleedkamers op gingen zoeken. Toch was het opnieuw Jeffrey die in de 43e minuut uit een fantastische combinatie tussen Dennis Willems en Jim, de 0-4 stand op het scorebord bracht.

 

4d

Spelmoment

Tweede helft

DUNO kwam na de thee met een aantal wissels goed uit de kleedkamers. De tweede helft was nog geen twee minuten oud of de bal lag voor de vijfde maal achter de Verburch doelman. Met een diagonaal schot produceerde Jim de 0-5 en het DUNO publiek dacht al aan monster uitslag. Helaas nam DUNO gas terug en leek zich bij deze ruime voorsprong neer te leggen. Verburch daarentegen nam het initiatief over en ging op zoek naar de eretreffer. De Poeldijkers werden gevaarlijker en kregen dan ook loon naar werken. Met een strak schot werd doelman Jeroen Tomeij in de 64e minuut verslagen, 1-5

4e

Doelman Jeroen Tomeij baalt.

Het sportief spelend Verburch ging door deze treffer meer in hun zelf geloven en probeerde hun score op te schroeven. Met een soevereine Danny in de DUNO verdediging werden hun mogelijkheden beperkt en tot scoren zou het niet meer komen. In de 83e minuut was Jim wel heel dichtbij een doelpunt, maar de bal werd in zijn loop naar het doel door de Verburch doelman van zijn schoen geplukt en bleef de 1-5 stand op het scorebord staan.

Zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen Honselersdijk 5 op het programma. Om 13.15 uur is de aftrap. Succes toegewenst!


Pierre

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
VoetCentraal
RW Repair B.V.
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
Sollicitatie.nl
ING
R.A. von Oven & Zonen

Advertentie

Advertentie