Sportief, behulpzaam, gastvrij

Ruud Schaap,topscorer kampioensteam 1983, terug op het veld

 
Ruud Schaap is een Grote Naam in de DUNO-historie. En ook in het zaterdagvoetbal in het algemeen. Ruud maakte deel uit van het kampioensteam dat in 1982-1983 promoveerde naar de tweede klasse, destijds het op een na hoogste amateurniveau. DUNO werd daarmee destijds de hoogst spelende Haagse zaterdagclub en Ruud werd topscorer met twaalf goals.
 
Die Ruud Schaap, bijna nog net zo fit als toen, was donderdagavond 12 oktober te vinden op DUNO. En niet zomaar. Ruud had zijn rentree gemaakt op het trainingsveld bij DUNO 4 en kondigde aan dat hij binnenkort in wedstrijdverband te zien zal zijn. "Vond mijn vrouw een goed idee," zei Ruud enthousiast. "Ze had Fred gesproken." Fred is Fred van Huijzen, ook al een DUNO-legende uit die jaren (linksbuiten met grote gave), en nu leider van het vierde elftal.
 
Ruud dus binnenkort terug op de Haagse voetbalvelden - da's een bezienswaardigheid. Intussen deed hij zich samen met de mannen van DUNO 4 te goed aan een lekkere maaltijd. Heerlijke pasta maaltijd aangeboden door Andrea Zammito voor de mannen van Fred van Huijzen.
 
ruudschaap
derde12102017

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
VoetCentraal
RW Repair B.V.
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
Sollicitatie.nl
ING
R.A. von Oven & Zonen

Advertentie

Advertentie