Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO 4 speelt niet best, maar wint wel bij SV Erasmus

Erasmus - DUNO 4, zaterdag 4 november 2017

Op een nat maar prima bespeelbaar echt voetbalveld speelde DUNO 4 misschien wel één van haar minste wedstrijden tot nu toe. Toegegeven: de ambiance was niet om over naar huis te schrijven en het weer was koud en nat maar dat mag geen reden zijn voor het vertoonde spel en gebabbel.

Ondanks de ruimtes die wij aan de tegenstander weggaven, kwamen wij door Nick op een 0-1 voorsprong. Niet veel later scoorde Graeme de 0-2. Aan dit doelpunt ging een misverstand vooraf. Na een overtreding op Jimmy stond iedereen te wachten op een fluitsignaal. In het kader van "slapen doen wij 's-nachts" ging Graeme er als een haas vandoor en stiftte de bal keurig over de sluitpost van Erasmus. Het was aan de verdediging van DUNO te danken dat wij met 0-2 konden gaan rusten. Erasmus had zeker wat kansjes maar met name Danny was een rots in de branding.

De 2e helft begon traditiegetrouw erg rommelig. Na een "Amrabat balletje" kwam Easmus zelfs op 1-2. Hierdoor werd het onnnodig spannend en Erasmus deed er een schepje bovenop. De wat warrig fluitende scheidsrechter liet bepaalde overtredingen van Erasmus onbestraft waar geel op z'n plaats was geweest. Daarentegen moest DUNO wél de consequenties van de overtredingen ervaren. Dit zorgde voor een wat vervelende sfeer. De 1-3 van Jeffrey Putt gooide de wedstijd gelukkig op slot. Vlak voor tijd maakte de kersverse vader Jimmy de 1-4. Door deze overwinning klimt DUNO 4 naar een 3e plaats en heeft het 3 verliespunten meer dan Ariston'80. Komende zaterdag SVH en daarna uit tegen Die Haghe. Dan thuis tegen koploper Ariston....

Mannen laten wij a.s. zaterdag met onze voeten spreken. Blijf positief tegen elkaar, ook als het eens niet loopt zoals wij willen. Met 2 belangrijke wedstrijden voor de boeg gaan wij weer voor de koppositie!

Tot slot: dank aan de supporters die tegen weer en wind langs de lijn stonden!

Ps. volgende week weer een verslag van Pierre "de zilveren griffel" Tomeij

Opstelling: Jeroen, Frans, Danny, Andrea (Michel), Eric (Mark), Raymond, Graeme, Nick, Jeffrey, Jimmy, Fred

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Free-Kick
VoetCentraal
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Malaika Kids
M.C. Verhoef
't Telecomhuys

Advertentie

Advertentie