OVERZICHT SENIOREN: Punt voor DUNO 1, DUNO-veteranen blinken uit

1 september 2018 18:15

HR

DUNO 1 is de bekerpoule met een gelijkspel begonnen. In Oegstgeest werd het tegen de plaatselijke FC, de nieuwe fusieclub van VV Oegstgeest en UDO, 1-1. Jerry Hogeboom zette DUNO uit een strafschop na rust op 0-1. Maar na een vrije trap en een mooie voorzet gevolgd door een inzet kwam de thuisploeg langszij. DUNO had op basis van de kansen in de eerste helft een overwinning kunnen pakken,.

DUNO 2 verspeelde een voorsprong en verloor met 4-2 bij Naaldwijk. Jack Erkelens en Foeat Stolk scoorden voor DUNO. DUNO 3 moest de zege met 5-0 aan Nootdorp 4 laten.

Ons nieuwe vierde elftal speelde gelijk tegen FC Voorschoten: 1-1. DUNO Veteranen 1 won met 3-0 van TAC'90. DUNO Veteranen 2 behaalde de hoogste score: 9-4 winst op Rozenburg.