OVERZICHT SENIOREN: Veteranen 1 en 2 uit de beker, DUNO 4 wint

30 maart 2019 17:45

NT

Het was een zonnige zaterdag 30 maart. De temperatuur was prima, en het was perfect voetbalweer. Deze speelronde stond in het teken van oefen/inhaal & bekerwedstrijden.

Om 12:15 uur begon DUNO 2 de oefenwedstrijd thuis tegen SVC’08 2. Na een 1-1 ruststand verloor DUNO uiteindelijk met 1-5.

In strijd om de beker speelden zowel de Veteranen 1 als Veteranen 2 vandaag voor een volgende plaats in het toernooi. De Veteranen 1 verloor thuis na een spannende 2e helft uiteindelijk in de laatste seconden van de wedstrijd. Hellevoetsluis keerde huiswaarts met een 4-5 overwinning.

Veteranen 2 moest in Dirksland toezien hoe DVV09 VE1 met 3-0 won. Hierdoor is het bekeravontuur voor onze veteranen helaas voorbij.

DUNO 4 won thuis met 4-1 van het 5e elftal van Quick Steps. Een ‘juichfoto’ zijn we verschuldigd.

DUNO 1 verloor het oefenduel tegen Celeritas met 0-1. De bezoekers wisten in de 65e minuut het enige doelpunt van de wedstrijd te maken.

Bij alle thuiswedstrijden van de senioren zijn enkele foto’s gemaakt. Deze zijn terug te vinden bij de wedstrijduitslagen.

Vreugde bij de veteranen van Hellevoetsluis, nadat ze in de slotseconden het winnende doelpunt van de wedstrijd maken (4-5)