Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Spannend, DUNO-jeugd gaat deze vrijdag op kamp!

Spannend, DUNO-jeugd gaat deze vrijdag op kamp!

27 juni 2019 7:00

NT

Het is zover, we gaan deze vrijdag op DUNO-jeugdkamp! Speciaal voor DUNO jeugdleden in de leeftijdscategorieën van 8 tot en met 13 jaar. Zoals eerder bekend gemaakt gaan we dit jaar naar Summercamp Heino in het plaatsje Wijhe. Maar liefst tachtig kinderen gaan mee. Zij worden vergezeld door twintig vrijwilligers van DUNO, die er samen met hen drie geweldige dagen van gaan maken.

We hebben de belangrijkste informatie voor jou op een rijtje gezet.

Vrijdag 28 juni : om 17:00 uur verzamelen we op DUNO. Hier meld je je bij de activiteitencommissie, waar je gegevens gecontroleerd worden en je een polsbandje om krijgt. Dan hoor je ook in welke bus je zit, waarna je meteen je tas(sen) kunt inladen. Let op, zorg ervoor dat je naam op je tas(sen) staat! 

Gezien de weersverwachting vragen we jou om de paklijst nogmaals goed door te nemen. Let hierbij vooral op zonnebrand, zwemkleding etc.


Om 18:00 uur vertrekken de twee bussen richting Wijhe. Uitzwaaiers zijn van harte welkom :-) De verwachtte aankomsttijd in Wijhe is rond 20:30 uur.

Zaterdag 29 juni : Diverse activiteiten. We verklappen nog niet welke, maar we houden zeker rekening met de weersomstandigheden. Als alles meezit kunnen degenen die dat willen om 15:00 uur de kwartfinale van het Nederlands elftal tegen Italie kijken.

Zondag 30 juni : Diverse activiteiten,  ook hier verklappen we nog niet welke. Om 13:30 uur vertrekken de bussen weer richting DUNO, waar we rond 16:00 uur worden verwacht.

Contactpersoon voor noodgevallen
In geval van nood kan contact worden opgenomen met Joey Feitz. Joey is te bereiken via : 06-44806778.

Thuisfront kan meegenietebn
Tijdens ons verblijf op het kamp worden er foto's en videoopnamens gemaakt. Deze zijn te bekijken via de speciale (besloten) Facebookpagina. DUNO Kamp Den Haag.

Wij hebben er in ieder geval zin in. Samen maken we er een geslaagd weekend van!


Bron: DUNO
Delen

Lees meer over:
Heino Jeugdkamp Summercamp

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!