Groeten uit Wijhe ; verslag dag 2 - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Groeten uit Wijhe ; verslag dag 2

Groeten uit Wijhe ; verslag dag 2

30 juni 2019 8:30

NT

Goedemorgen, vanaf een uur of 6 zijn in huis 2 (bovenbouw) de eerste geluiden van wakker wordende kinderen. In huis 1 (onderbouw) bleek dat al om 5 uur te zijn!
Langzaamaan is van de rust die er heerste niets meer te bekennen.

De waterpistolen zijn tevoorschijn gehaald en er wordt lekker gespeeld. Als iedereen is aangekleed gaan we richting eetzaal. Het is dan al (of pas, maar net hoe je het interpreteert) 07.30 uur. Na het ontbijt begint de onderbouw aan de zeskamp en de bovenbouw aan het voetbaltoernooi. 

Na een uur wordt er gewisseld met tussendoor watermeloen, komkommer, tomaat, cake en limonade. De tweede ronde van start en daarna heeft iedereen even wat tijd voor zichzelf.Daarna weer in de benen naar de eetzaal voor de lunch. Lekkere boterhammen met beleg, frikandellen en crêpes.

Aangekomen bij de huizen is het omkleden en richting het meer voor een verkoelende duik. En dat blijkt heerlijk te zijn. Met waterpistolen spuiten, overgooien met de bal, volleyballen etc. Ook hier komen de watermeloenen, komkommers en tomaatjes goed van pas.

Om 3 uur wordt de voetbal aangezet, even de dames aanmoedigen natuurlijk! Na het zwemmen naar de huisjes, douchen en hop naar het avondeten. Op het menu (broodje) hamburger, friet, macaroni met kaas, groente, vanillevla en fruit. Het smaakte goed! Even wat tijd voor zichzelf. Daarna uitleg voor het bosspel onder het genot van een ijsje. Ook dit gaat gesplitst in onderbouw en bovenbouw. De bovenbouw een uurtjes extra relaxen. Deze mannen zijn natuurlijk al wat ouder ;)

Na terugkomst drinken en wat te snoepen en op naar de disco. De onderbouw was snel klaar met omkleden en ook alle haren in de plooi. “Hoppa.....op naar de chicky’s!”, werd er geroepen....whahaha....

Om 00.00 uur iedereen weer thuis want de disco ging dicht. Sommige nog even douchen, anderen liggen al te slapen. Kijken hoe lang deze nacht gaat duren.

Morgen alweer de laatste dag......

Bron: Sandra Brullemans
Delen

Lees meer over:
Heino Jeugdkamp Summercamp Zomerkamp

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!