Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

VOORUITBLIK SENIOREN: DUNO 1 trapt thuis af tegen Schipluiden

VOORUITBLIK SENIOREN: DUNO 1 trapt thuis af tegen Schipluiden

19 september 2019 10:30

GZ

We gaan nu echt beginnen! Leuk natuurlijk, die bekerwedstrijden, maar met de start van de competitie zijn we pas definitief begonnen met het voetbalseizoen. Voor wat betreft onze selectieteams: we trappen thuis af, op ons inmiddels vertrouwde Haagsche Dynamiek. DUNO 1 doet dat tegen Schipluiden, de ploeg van voormalig DUNO-trainer Benjamin van der Zwan, die al uitvoerig op de site aan bod kwam.

Lees hier het interview met trainer Benjamin van der Zwan, ex-DUNO en nu Schipluiden. Zo'n eerste competitiewedstrijd roept natuurlijk altijd de vraag op waar we nu staan. Het mooie is: dat gaan we ontdekken.

DUNO 2 speelt dus ook thuis, hier is het traditiegetrouw sterke KMD uit Wateringen de opponent. Ons tweede trapt om 11.45 uur af, het eerste doet dat om 14.15 uur. DUNO 3 komt al om 10.00 uur in actie, bij FC 's-Gravenzande. Het vierde (we kijken uit naar de juichselfie...) begint om 12.30 uur bij Loosduinen.

Een latertje voor DUNO 5, om 15.45 uur thuis tegen Lyra. Het zesde speelt om 13.45 uur, ook hier een thuisduel en wel tegen PGS/Vogel. Brengt ons bij de DUNO-Veteranen. DUNO VE1 speelt om 16.00 uur bij Alphia, VE2 om 13.00 uur bij Wanica Star. Op zondag is de beurt aan DUNO Vrouwen 1, om 14.00 uur thuis tegen Graaf Willem II Vac.

Hier vind je het complete programma, inclusief dat van de jeugd. We wensen je een sportief begin.

DUNO 4
Kan DUNO 4 opnieuw juichen?

Bron: DUNO
Delen

Lees meer over:
Schipluiden

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!