Maak jij al gebruik van de VoetbalTV-app, of de analysetool ? - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Maak jij al gebruik van de VoetbalTV-app, of de analysetool ?

Maak jij al gebruik van de VoetbalTV-app, of de analysetool ?

10 maart 2020 12:00

NT

Wie bij DUNO z'n wedstrijd op het eerste veld speelt, kan dat duel terugzien via Voetbal.tv, of juist LIVE meekijken. VoetbalTV is hét videoplatform voor het amateurvoetbal. Zij bieden wedstrijdbeelden op een profwaardige manier, zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen. Heb je de app nog niet geïnstalleerd ? Lees hieronder meer.

Heb jij de VoetbalTV-app nog niet op jouw smarpthone ? Deze kun je hier downloaden. De app is te downloaden voor zowel Android als IOS smartphones.

VoetbalTV voor Android telefoons

VoetbalTV voor IOS telefoons

De VoetbalTV-app heb je nodig om (live) wedstrijden te kunnen bekijken van jouw favoriete DUNO-teams. Je kunt eenvoudig highlights maken van je eigen wedstrijd en deze delen op je eigen profiel. Je logt in met je eigen voetbal.nl account. Wil je dat jouw oma/opa, vriendjes of vriendinnetjes ook meekijken, maar deze hebben geen acount ? Je kunt eenvoudig een account aanmaken op www.voetbal.nl

LEES HIER : VoetbalTV instellen op jouw telefoon of tablet.


Wil je als Trainer/coach toegang krijgen tot de VoetbalTV analyse functie. Met de analysetool kun je  :

VoetbalTV-analyse is het platform voor trainers en coaches om wedstrijden te taggen en uitgebreid te analyseren. Met VoetbalTV analyse kan je wedstrijden, zowel live als na afloop, voorzien van relevante tags. Op basis van wedstrijdbeelden kunnen specifieke momenten uit de wedstrijd teruggekeken enbesproken worden met het team.


- Tijdens of na de wedstrijd diverse gebeurtenissen taggen.
- Fragment naar beeld aanpassen (inzoomen,verkorten of omcirkelen)
- Downloaden voor analyse met de spelers. (Het beeldmateriaal van VoetbalTV mag niet online gepubliceerd worden.)

Wil je als leider/trainer of coach toegang krijgen tot de VoetbalTV analyse tool ? Stuur dan een mail naar Nick v/d Toorn scheidsrechterscoordinator@hsvduno.nl  Bron: DUNO
Delen

Lees meer over:
Analyse Downloaden Live Livestream VoetbalTV

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!