Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vele tientallen DUNO'ers gaan zondag 12.15 uur laatste eer bewijzen

Vele tientallen DUNO'ers gaan zondag 12.15 uur laatste eer bewijzen

4 december 2020 7:00

GZq

Vele tientallen DUNO'ers - jong en oud - zullen aanstaande zondag 6 december om 12.15 uur langs de route staan om een laatste groet te brengen aan Bertus van der Zijden. Aan de Mgr. Nolenslaan stellen we ons dan op om de laatste eer te bewijzen aan dit DUNO-icoon, over wie afgelopen zondag bekend werd dat hij was overleden. Het eerbetoon gaat vooraf aan de crematieplechtigheid die wegens coronavoorschriften in beperkte kring plaatsheeft.

Condoleren kan via: https://www.cuvo.nl/condoleren/bertus-van-der-zijden

Door alle coronabeperkingen kunnen we niet met z'n allen in het crematorium afscheid nemen. Wat wel kan is dit: Er is toestemming van de gemeente om zondag 6 december om 12.15 uur afscheid te nemen langs de route van de rouwauto. Deze rijdt als teken van afscheid met Bertus even na dat tijdstip langs DUNO aan de Mgr. Nolenslaan. Speciaal voor alle DUNO'ers om de laatste eer te bewijzen aan ons clubicoon.

Inmiddels weten we dat tientallen DUNO-leden en DUNO-vrienden en -vriendinnen van de partij zullen zijn. Jong (met trainers, leiders en ouders) en wat ouder (selectieteams, DUNO-vrouwen, niet-selectieteams en anderen). We nodigen jou van harte uit ook te komen. Zie de uitnodiging van het bestuur hieronder. Het eerbetoon is afgestemd met de nabestaanden, die jouw komst op prijs stellen. Dringend verzoek om je op gepaste (corona-)afstand langs de Mgr. Nolenslaan op te stellen.

LEES OOK: Verdorie Bertus, nooit meer jouw arm om de schouder

Beste DUNO'ers, groot en klein,

Zouden jullie zondag 6 december om 12.15 uur aan de Mgr. Nolenslaan willen zijn? Laten we zorgen voor een groots eerbetoon aan Bertus van der Zijden. IN GROEN-ZWART, IETS MET GROEN-ZWART, wordt op prijs gesteld. Dringend verzoek: neem dan de gepaste corona-afstand in acht.

De familie stelt ieders komst bijzonder op prijs. En, nogmaals, de gemeente Den Haag is gekend in dit passende afscheid en heeft toestemming gegeven mits wij ons houden aan de coronavoorschriften.

Het bestuur van DUNO

Bertus6.jpeg

Bron: DUNO
Delen

Lees meer over:
Bertus van der Zijden

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!