Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

UIT DEN OUDEN DOOSCH: Toen we nog nieuwjaar met elkaar vierden

UIT DEN OUDEN DOOSCH: Toen we nog nieuwjaar met elkaar vierden

28 december 2020 12:30

GZ

Toen het nog kon en waarnaar we reikhalzend uitkijken: met elkaar op DUNO zijn. In deze aflevering van de rubriek "Uit den Ouden Doosch" komen we uit op 2 januari 2016. Toen vierden we in een volle huiskamer het begin van een hoopvol jaar, dat we niettemin met ons vlaggenschip destijds halverwege met een degradatie moesten bekopen. Twee jaar later zou dat weer goed komen met een kampioenschap in de vierde klasse.

Dit schreven we er destijds bij:

"DUNO is het nieuwe jaar uitstekend begonnen. De DUNO-huiskamer puilde zaterdag 2 januari uit tijdens een drukbezochte nieuwjaarsreceptie. Voorzitter Henri van Doorn kon veel DUNO'ers begroeten en samen met hen het nieuwe jaar inluiden.De feestelijke bijeenkomst volgde op een onderling voetbaltoernooi van senioren, dames en jeugdspelers.

Tijdens zijn nieuwjaarsspeech memoreerde de voorzitter dat DUNO een fijne club is die momenteel financieel gezonde tijden doormaakt en kijkend naar ons eerste elftal zei Henri dat hij hoopt dat we stijgen op de ranglijst, waar we nu bivakkeren op de laatste plek.

Op de klanken van de New Slik & Slokkie werd het daarna een reuzegezellig samenzijn."

Ellen Korbee en Marijke Hollaardt werden in 2016 gekozen tot DUNO'er van het jaar.

LEES OOK: Op 1 januari weten we het: Dit is de DUNO'er van het jaar

receptie1.jpg

receptie2.jpg

Bron: DUNO
Delen

Lees meer over:
Uit den Ouden Doosch

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!