Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Geef je op voor het DUNO-jeugdkamp 2021

Geef je op voor het DUNO-jeugdkamp 2021

19 januari 2021 12:30

NT

De voorbereidingen voor het DUNO-jeugdkamp t/m 13 jaar zijn in volle gang. Het is vanaf nu mogelijk om je in te schrijven voor het kamp, wat dit jaar wordt gehouden van 25 t/m 27 juni 2021.

DUNO-Jeugdkamp-2021.png

 

 

Beste ouders/verzorgers van de JO8 t/m JO13 spelers,
Ook voor dit jaar staat het jeugdkamp op de planning, nadat hij vorig jaar helaas niet door kon gaan. Via deze brief willen we u alvast informeren over de voorbereidingen en met name de invloed die de corona maatregelen mogelijk hebben op het doorgaan en de invulling van het kamp voor 2021.

Het jeugdkamp staat gepland bij Summercamp Heino te Wijhe van 25 t/m 27 juni 2021.

Wij zullen op vrijdag 25 juni omstreeks 18.00 uur vertrekken met de bus vanaf DUNO en op zondag 27 juni omstreeks 16.00 uur hier weer terug zijn.

Heino heeft jarenlange ervaring met (voetbal)kampen en we zien er dan ook erg naar uit om hier heen te gaan, hopelijk met zoveel mogelijk jeugdspelers. Het grote kampterrein bevindt zich in een mooie, bosrijke omgeving waar gebruik gemaakt kan worden van vele faciliteiten. Ideaal voor dit soort jeugdkampen. Voor meer informatie over Heino kunt u de website www.heino.nl bezoeken.

 

Begeleiding kamp
Tijdens het kamp zal voldoende begeleiding aanwezig zijn. De leden van de jeugdcommissie, het activiteitenteam en natuurlijk de nodige trainers zullen dit kamp, samen met de jeugdspelers, tot een onvergetelijk weekend maken.

Op dit moment gelden voor de begeleiding regels rondom het corona virus. Begeleiding hoeft geen afstand te houden tot kinderen t/m 12 jaar, maar wel onderling.

Bovenstaande leidt ertoe dat de precieze voorbereiding van het kamp, zoals het aantal begeleiders die we mee kunnen nemen, nog niet met zekerheid aan kan worden gegeven. We blijven continu in gesprek met Heino over de mogelijkheden en aanvullende maatregelen die wij samen kunnen treffen en zullen u daarvan op de hoogte houden.

Kosten
De kosten van het kamp bedragen € 85,00 p.p. In dit bedrag is inbegrepen:

• Busvervoer heen en terug
• 2 overnachtingen
• 3 keer per dag een uitgebreid buffet (ontbijt, lunch en diner)
• Gebruik van de aanwezige faciliteiten, zoals bioscoop, disco, zwembad, sporthal, sportvelden, kampvuur enz.

Omdat de kinderen met de Grote Clubactie een hoop geld hebben opgehaald, zijn we in de gelegenheid om de kosten laag te houden en leuke, extra activiteiten op kamp te organiseren.

Let op: omdat op dit moment nog niet duidelijk is of het kamp definitief doorgaat, hebben we besloten om nog geen aanbetaling voor het kamp te vragen. We zullen, bij doorgang van het kamp, u vragen de volledige betaling van €85.00 eind mei
te voldoen.

Aanmelden
Omdat ruim van tevoren moet worden aangegeven met hoeveel personen wij gaan, horen wij graag of uw kind/kinderen meegaan op kamp.

De uiterlijke aanmelddatum is zondag 14 februari 2021.

U kunt uw kind aanmelden door een email te sturen naar activiteitenteam@hsvduno.nl onder vermelding van:

  • Heino voetbalkamp 2021

  • Voor- en achternaam kind

  • Het team waarin uw kind speelt

    Na aanmelding ontvangt u een aparte mail met bevestiging van de inschrijving. Zoals hierboven vermeld, zal de betaling eind mei plaatsvinden. Hierover ontvangt u tijdig bericht.

    Geef je snel op, want er is plek voor maximaal 80 kinderen!
    Verdere informatie over de precieze invulling van het kamp volgt nog. We maken er een gezellig en sportief weekend van samen !

NVDT6435.JPG

Zie ook : https://www.hsvduno.nl/1282/jeugdkamp2020/ 

Bron: DUNO activiteitenteam
Delen

Lees meer over:
DUNO ON TOUR Jeugdkamp Summercamp Heino

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!