Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Online bingo DUNO levert weer veel blije gezichten op

Online bingo DUNO levert weer veel blije gezichten op

30 mei 2021 7:15

GZ

DUNO heeft vrijdagavond 28 mei opnieuw online bingo gespeeld. Misschien wel voor het laatst voorlopig - wie zal het zeggen. Er zijn betere tijden op komst. Binnen wat nu kon, was dit weer een bijzonder geslaagd evenement. Onder aanvuring van het DUNO Activiteitenteam, afgelopen donderdag nog gehuldigd, werd het een spannend bingo en konden de deelnemers rekenen op mooie prijs. Veel blije gezichten alom. Lees het verslag van het Activiteitenteam.

LEES OOK: Kanjers: Annelies Looije, Ellen Vrolijk, Jany Taal en Sandra Riemen

VERSLAG

Vrijdagavond bingoavond! En wie weet, is dit de laatste keer dat de online bingo wordt georganiseerd en zijn we over een tijd weer met elkaar in de kantine.

Maar nu eerst nog met de jeugd  bingo-en via Zoom. Het heeft ook wel wat al die gezellige vrolijke gezichtjes op de laptop. Natuurlijk zaten ze er allemaal weer klaar voor. Stil is het wel. Maar gelukkig valt al snel de eerste bingo. 

Er werden drie rondes bingo gespeeld bestaande uit de hoekjes, boven en onderste rij en de volle kaart. Hiermee kon je onder andere een Bluetooth muziekbox, knutselpakket, ijs cadeaubon, op afstand bestuurbare auto en nog veel meer winnen. Daarna volgt de superronde voor de hoofdprijs. Een Intertoys cadeaubon twv €50,-. De spanning was van de gezichtjes af te lezen, maar uiteindelijk viel de bingo bij Jaap en Mirthe!

Als allerlaatste was er nog een loterij. 

Na het lezen en horen van alle reacties was het weer een geslaagde avond. En daar doen we het voor! Hopelijk tot snel, en wie weet in de kantine!

Dinsdag 1 juni tussen 18.30-19.30 uur kunnen de prijzen op DUNO worden afgehaald. 

Het Activiteitenteam

online8.jpg

online6.jpg

online5.jpg

online4.jpg

online3.jpg

online2.jpg

online1.jpg

online7.jpg

Bron: DUNO
Delen

Lees meer over:
Bingo Online bingo

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!