Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Groetûh uit Wijhe : DUNO Jeugdkamp - Dag 3

Groetûh uit Wijhe : DUNO Jeugdkamp - Dag 3

29 juni 2021 11:30

NT

Ze zijn weer terug. De jeugdleden en de begeleiding, die van vrijdag 25 t/m zondag 27 juni op kamp gingen bij Summercamp Heino in Wijhe. Bekijk hier dag 3.

Zondagmorgen 27 juni. De meeste kinderen (en een aantal begeleiders) waren toch wel moe van de afgelopen dagen, en lagen in de ochtend nog te slapen. Gelukkig hadden wij een eigen wekker bij ons, waarop  iedereen op een subtiele wijze werd gewekt. 😁

Na de laatste keer ontbijt in het restaurant verzamelden we voor onze huisjes. Hierbij werd het dagprogramma bekend gemaakt, met als eerste opdracht al je spullen inpakken en je kamer netjes achterlaten.

Nadat dit was gedaan werd de groepsfoto gemaakt, waarna de groepen begonnen aan hun activiteiten. De onderbouw kreeg een speurtocht en de bovenbouw ging lasergamen in het bos. Echter waren de bovenbouw kinderen zo moe, dat er in plaats van actief lasergamen, de kinderen tegen overelkaar stonden en elkaar zo punten scoorden. De videobeelden moesten bijna worden versneld om er nog wat actie in te krijgen 🤣

Terwijl de kinderen met de activiteiten bezig waren, bleven de dames van het activiteitenteam en onze chef-kok monsigneur Dennis achter om de huisjes schoon te maken en controle op vergeten goederen.

Na de spelactiviteiten gingen we nog één keer naar het restaurant voor de middaglunch. Na de lunch verzamelden alle kinderen zich op het sportveld, waar het eindwoord werd gehouden en we nog 1x (voor zover de meeste in staat waren) actief los op Snollebollekes,, van linkss, naar rechtss.

Kort voor vertrek werden de gevonden voorwerpen aan de kinderen getoond. Helaas zijn niet alle voorwerpen terug bij de eigenaar. Mis je wat : meld het bij het activiteitenteam : activiteitenteam@hsvduno.nl

De busrit naar de Haagsche Dynamiek was vergeleken de heenrit bijzonder rustig. De meeste kinderen (en begeleiders) probeerden hun slaap in te halen. Rond de klok van vier uur waren we dan terug bij het thuisfront. Nadat alle kinderen herenigd waren met hun ouders, en de begeleiders alsmede de dames van het acitiveitenteam werden bedankt ging iedereen huiswaarts.

Bekijk hieronder de videobeelden en een aantal foto's van Dag 3:

 

Groepsfoto_2021.jpg

3-1.jpeg

3-2.jpeg

3-3.jpeg

3-4.jpeg

3-5.jpeg

3-6.jpeg

3-7.jpeg

3-8.jpeg

 

Bron: DUNOTV
Delen

Lees meer over:
Jeugdkamp Summercamp Heino

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!