Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Zo leuk was het op DUNO's slotdag voor de jeugd

Zo leuk was het op DUNO's slotdag voor de jeugd

4 juli 2021 7:00

GZ

DUNO's Activiteitenteam heeft er voor de jeugd weer een pracht van een feestelijke slotdag van gemaakt. Met dank aan alle hulpouders en andere organisatoren kunnen de dames van ons superactieve team terugkijken op een heel geslaagde dag. Popcorn, luchtkastelen, lekkere hapjes, eten en drinken - het kon allemaal niet op. Een terugblik op een dag vol activiteiten voor de DUNO-jeugd van zaterdag 3 juli.

LEES OOK: DUNO gaat er in feeststemming vandoor #wijzijnDUNO

Verslag zaterdag 3 juli: feestelijke afsluiting voetbalseizoen 2020/2021

Al in de vroege uurtjes is er een aantal mannen op DUNO in de weer met het uitpakken en opzetten van de luchtkussens, stormbaan en het pannaveld op veld 1. Ook de horecabar en de kraampjes worden opgezet.
 
Het Activiteitenteam zorgt voor de popcorn - en suikerspinmachine en loterijkraam waar enveloppen getrokken kunnen worden voor het winnen van mooie prijzen! De EHBO doos staat klaar voor eventuele ongelukjes. Ook vandaag zijn er Palestijnse hapjes bezorgd om van te smullen.
 
Om 11.00 uur gaat de feestdag van start, maar al voor 11-en zijn er kinderen die niet meer kunnen wachten. Al snel is het een drukke, maar vooral gezellige boel op het terrein. Het voelt als vanouds. Op veld 2 is een senioren 7x7 toernooi aan de gang. Ook daar is genoeg bekijks.
 
Bij de loterijkraam is het dringen; iedereen wil met een leuke prijs naar huis. Een bal, duikbril, camera, stoepkrijt of heerlijke ijsbon (gesponsord door De Lorenzo), alle prijzen zijn in trek. In recordtijd (binnen 1,5 uur!) zijn alle enveloppen uitverkocht en alle prijzen weg. Af en aan lopen de kinderen langs de kraampjes voor gratis popcorn, cake, chips, snoep en suikerspinnen. Ook leven zij zich uit op de luchtkussens en stormbaan.
 
Wat een mooie afsluiting van een gek seizoen met Corona. Fijn dat we het jaar op deze manier hebben kunnen afsluiten.
 

Alle hulpouders, veel dank voor jullie hulp deze dag!!

Het DUNO Activiteitenteam

pop1.jpg

pop4.jpg

pop2.jpg

pop3.jpg

Bron: DUNO
Delen

Lees meer over:
#WIJZIJNDUNO

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!